Malo off topic, pa vseeno, vem da veliko slikate vaše malčke, kam dajete razvit, namreč imam fulll slik za razvit in me zanima kje je poceni in da je ok?
mi2 sva nazadnje dala v foto asja. in je blo za 120slik nekje 16€. približno. meni dost poceni. tudi s kvaliteto sem bila zelo zadovoljna. ko sva bila pa še v ljubljani, sva pa dajala razvijat slike nekam na rudnik. je bilo zelo ugodno.
Comshop. 10X15 definitivno najceneje. Kvaliteta je super. Pa še popust na količino dobiš. Tako sem dala za 420 slik 32evrov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Mi naročamo preko neta v tušu, cena fotografije je 0,12Eur, pa nobenih stroškov pošiljanja ni!! Greš samo v najbljižjo poslovalnico(ki si jo sam izbereš) in dvigneš. Mislim da ima DM tudi ta sistem.
Jaz sem glih včeraj dobila slike iz DT foto in sem dala za 160 slik 17,66€ s poštnino vred in prišle so v enem dnevu. Se splača ena slika je 0,09€ in so full lepe slike. Jaz že kar nekaj časa pri njih razvijam slike pa sem zelo zadovoljna.