puncica -> RE: Sramota za občino, sosede in vse ki se jezijo na otroke in jiim preprečujejo normalno igro (25.9.2008 7:26:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Se strinjam s tem, da je to katastrofa da niti par kvadratov trave nimajo za igranje...po drugi strani pa določene ljudi razumem. Zadnjič smo namreč sedeli na kavi zraven šole....in imeli so ravno glavni odmor in posamezni otroci so se tako živalsko drli...mislim to je presegalo meje igranja in pogovarjanja, to je bilo živalsko dretje. Ne obtožujem zdaj otrok v tem določenem prispevku, ni blo videt, da bi bili takšne sorte, ampak določeni otroci pa sorry so pa res neznosni, pa to ne pomeni da morajo bit tiho kot miške, daleč od tega. Ampak če imaš takšne neznosne otroke v naselju dan za dnem, potem ti pač enkrat živci popustijo. A imaš ti otroke? kaj ima to veze? ja to ma res veze glede na komentar... svašta... a zdej če pa kdo nima otrok, pa ma da posluša dretje pa ne glede nato, kakšno je? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Odgovora sicer nisem dobila in ga čakam ampak ker ste me že izzvale sem hotela povedat tole. Če imaš otroke in če ima otrok tak glas da že normalno govori čist preglasno (taka sem jaz in moja hčera in moja teta - dedno), kako naj otroku obrazložim ko se tako zelo zaigra da vriska in se živalsko dere od veselja da se ne sme živalsko dret, ker to ljudi okol nje moti, pa jo to NONSTOP opozarjam, ona sploh ne zastopi da se tako dere in ko ji kaj rečem postane totalno žalostna, sploh ji ni jasno zakaj jo kregam, ker za njo je taka glasnost kot jo ima normalna. Prav tako je pri meni že 30 let me opozarjajo naj se ne derem, ker da niso vsi okol mene gluhi ampak ko jaz kaj razlagam s kakim veseljem, kakim vznemirjenjem, ko sem se kot otrok zaigrala da me je totalno brigal za okolico sem se/se tako derem da me še pol vasi zraven posluša, prav kontrolirat se moram da govorim bol potiho in moram povedat da je to grozno težko, ker se sam tega ne zavedaš, dokler ti to folk okol tebe ne reče (ravno včeraj me je sred mesta moral na to opozorit mož). Tako to sem hotla povedat in dokler nimaš otroka in se sam ne zaveš tega ti to ni jasno in se seveda zgražaš kako se lahko otroc tako živaljsko derejo in kakšne starše imajo, noben pa ne pomisli na kaj takega. Tudi otroci, ki so normalno glasni se lahko kdaj tako zaigrajo, da se derejo, tudi mi smo se kokr se spomnem na igrišču drli sploh ko smo se skrival al pa lovil in oseba ki otrok nima tega ne more razumet in večinoma ne tolerirajo, isto je z gostilnami, otroci na plaži,... ko enkrat dobiš otroke se ti toleranca do drugih otrok poviša, ko jih pa še nimaš ti pa valda gredo vsi na živce sploh pa starši, ki kao nič ne ukrenejo, sem sama bila ista. Tako zdej me pa še naprej napadajte.
|
|
|
|