Piruri
|
Pogumno...ti kar napiši prošnje, pošlji jih okoli, boš vdela, ko boš dobila kakšno vabilo na razgovor, boš vsa naspidirana, ker je to lahko korak k boljšemu počutju....in tako moraš tudi razmišljati... ...vem, kako ti je, sem lani prestajala isto štorjo o nezadovoljstvu, stresanjem jeze v domačem krogu, slaba volja, nezainteresiranost...in sem se odločila temu narediti konec, ker je res postajalo nevzdržno...no, službe še vedno nimam, vendar sem tako zadovoljna, ker se lahko posvetim svoji družini, tačas mi je uspelo diplomirat...sedaj pa se posvečam svojim hobijem in upam, da bo kdaj to postalo moj vir prihodkov... Bolj sem se umirila in vem za naprej, če bom dobila službo, se bom izogibala podobnim situacijam... Res je, da smo dandanes odvisni od prihodkov-denarja, služb,..., vendar moraš predvsem pomisliti za kakšno ceno...ne se podcenjevat in bodi samozavestna in odločna pri svojih zahtevah...predvsem pa neredi tako, da ti kasneje ne bo žal, da se nisi odločila za spremembe.... Veliko sreče pri novih izzivih...
< Sporočilo je popravil Piruri -- 24.9.2008 11:17:20 >