Nenormalna lakota! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bambi -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 13:12:27)

To je pa zdaj že malo preveč! Noseča sem 8 tednov, slabo mi je cel dan, zdaj pa sem zraven tega še skoz lačna...... tega sploh ne razumem. Samo bi jedla in jedla, pa mi je spet slabo, pa bi spet jedla..... in dišijo mi sami sendviči, klobase, špageti.... samo sadje ne :(:(:(
A je vam tudi tako???? Kaj ste naredile???? Čez dan še nekako gre, zvečer pa potem obvezno bruham, ampak sem čez pol ure zopet na smrt lačna......

LP BAmbi

Erdbeere -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 13:22:31)

O BAmbi a veš da nisem vedela da si srečka :nosecka:, ja ISKRENE ČESTITKE sem ful vesela zate.....čeprov zadnje čase nisem spremljala kaj se s tabo dogaja...držim pesti da bo vse ok....

glede lakote pa jest če sem bila lačna sem popila raje kozarec vode al pa soka, kot da bi jedla...upam da se ti čimprej uredi 9nebesa

saba -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 13:40:39)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- bambi bambi je lačna ko :pujs:

mal te hecam ker vem kako zgleda. No da te potolažim, meni je to trajalo do 11t pol pa kot bi odsekal, je lakota izginila.

no jaz sem jedla normalno obroke, vmes ko pa je bila lakota full velika sem pojedla veliko pomaranč, jabolk, orehov,lešnikov,mandljev.....hmm da pomislim, aja pa tudi mleko sem pila, to mi je napolnilo želodec.

pi -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 13:45:08)

Joj Bambi te čisto razumem. Tudi jaz bi cel čas nekaj jedla. Slabo mi je čez cel dan, zvečer še bolj kot zjutraj, boljše mi je edino takrat ko kaj pojem, zato vedno nekaj žvečim. Če bo šlo tako naprej bom kot:pujs:.
Trebuh imam grozno napihnjen pa čeprav imam redno prebavo. Še vedno ne razumem kako lahko ene nosite svoje hlače do 12 tedna, jaz pa jih že zdaj ne morem zapet.

Lp

tannya -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 13:55:22)

Bambi,kar si napisala, mi je zelo dobro znano. Bolj ko mi je bilo slabo, bolj sem bila lačna. Ne moreš verjet, ampak je bilo res tako. Od 6t do 11t sem jedla, bruhala, jedla, bruhala....zdaj je pa minilo, no vsaj slabosti. Jem še vedno;)

Meceno -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 14:06:00)

Za PI
Veš imam eno prijateljico , ki si hlače vedno kupi premajhne , potem pa si jih z elastiko razširi , hmmm sedaj je :nosecka: pa pravi meni so pa vse hlače premajhne :zmeden: :)-:)-:)-:)-
Če katero še zanima kako razširiti hlače :)-; ona elastiko zaveže tam ko je luknja za gumb , potem pa v tisto elastiko (ZANKO NAREDI )in hop , hlače so zapete:)-:)-:)- obvezno dolgi polover , da se ne vidi kaj imaš spodaj zaene špage , pa potem ne smete nobenemu svoj bauhi kazat :)-

pi -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 14:14:32)

Ta je pa res dobra.:). Si že predstavljam kako to izgleda.
Moje hlače prej niso bile premajhne, bo bolj to krivo da zeloooooooo rada jem.
Mogoče pa bolj panika lovi zaradi tega ker sem se prvič zredila za 24kg in se bojim da se bom sedaj spet.

bambi -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 14:22:26)

Pi, ti pa se res nimaš česa bat.... ČE si se prvič zredila za 24 kg, se ti to prav nič ni poznalo, ker se spomnim, da si imela prav lepo postavo in tudi zelo dobro zgledaš, tako da je skrb odveč.... Zdaj vsaj imamo lep izgovor, da lahko papcamo, po porodu pa bomo jamrale o kg.....

JAz pa že komaj čakam, da si lahko kupim kakšne nosečniške majčke, sem jih že gledala, pa so mu tudi S številka še prevelike..... :((

bambi -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 14:24:31)

Aja, sem v eni reviji prebrala, da lahko mamica 1 mesec po porodu že poskrbi za kondicijo in to tako, da ko gre z dojenčkom na sprehod, hodi malo hitreje kot ponavadi...... Si zamislite,da dirkamo okoli z vozički, bojo ljudje mislili da se nam je zmešalo ;);)

rouzi -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 14:27:13)

poznano. vedno sem jedla veliko sadja in zelenjave, takrat je nisem mogla vidt!!!!
poskusi s hrski, karkoli malo mastno, ali pa corn flakes kar tako, ne z mlekom. jaz sem imela polne predale tega, pa 8 ur sem gricala v službi. to mi je edino pomagalo. pa skos pij zraven. boš vidla, pol pa kr naenkrat mine. potem se začne pa "ta zdrav"apetit...ko boš pojedla lahko veeeeliko zdrave hrane.
srečno

ninocka -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 14:35:51)

jst sem neki časa tut mela tisto volčjo lakoto - v trenutku sem dobila tako luknjo v želodcu, kot da nisem jedla že par dni...
pa nč mi ni pasal...da sploh ne omenjam sadja in zelenjave...bljak :(
no, vsaj slabosti in bruhanja nisem mela... :bravo: :bravo: :bravo:

mi je pa zdravnica rekla, da lahko jem vse, ker je itak tok mal hrane k jo v prvem trimesečju prebavljaš, da je čist vseen če je rahlo nezdrava ;)

bambi -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 15:11:49)

Jeeeeeeeee, Ninocka, jaz pa sem imela tako slabo vest, ker mi dišijo samo klobase in jih tudi jem..... pa vem da jih ni zdravo preveč jesti v nosečnosti, zdaj sem pa malo potolažena.....

ZARA -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 16:00:52)

Jej ce ti pase bambi...men je samo sadje disou,pa ribja pasteta ;)...

teja21 -> Nenormalna lakota! (14.3.2005 21:42:37)

kozorogec a si še tukaj, veš prav je da jemo, jaz sem začela še preden sem vedela da sem noseča pa še zmeri se nič ne pazim. šele eno kilco dobro ti gre, koliko pa si velika pa težka??

Stran: [1]