|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   infantino-razočarana
14.3.2005 13:10:53   
tiktak
Da malo pojamram in da malo opozorim tudi vas, bom opisala svojo izkušnjo z otroško trgovino infantino.

Pred 40 dnevi sva s fantom naročila otroško sobico Havanna firme bebe-jou in jo plačala vnaprej.In danes naju oz. fanta kliče gospod ta in ta in pove, da niso več uvozniki za to firmo in da sobice ne bo. Da pa dobiva povrnjen denar s 5% obrestmi. Kako radodarno! Zaradi mene si jih lahko nekam porinejo... :grrr:

Seveda je ta gospod to izvedel šele danes (zelo verjetno,ja) in seveda je otroška sobica stvar, ki lahko počake, se nič ne mudi, kje pa...(da ne bo pomote preberi zadnje stavke s kančkom ironije). Zelo verjetno je naročila posteljico in previjalno kakšna nenosečnica, čiso tako za vsak slučaj...

Zdaj moram pa mesec pred rokom študirat kaj naj kupim, pa tako sem imele vse lepo zamišljeno. Saj po tanovem bo uvoznik za to firmo Baby center, ampak še urejajo papirje in bogve do kdaj se to lahko zavleče.

Še opozorilo za tiste, ki ste mogoče naročile voziček Quinny pri njih. Tudi uvozniki za quinnyje niso več!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   infantino-razočarana
14.3.2005 14:14:21   
viv_
Ja tiktak, sem že to pisala. Jaz sem hotela od Bebe Jou naročit eno blago in luč za otroško sobico pa se ni dalo, ni bilo več v proizvodnji, bla bla bla...

Potem sem pa klicala Schmida v Celovec, on je pa to zrihtal brez problema.

lp

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   infantino-razočarana
14.3.2005 14:53:25   
Anonimen
Jaz pa sem imela VEDNO ZELO DOBRE IZKUSNJE! Prodajalke so vedno prijazne in ustrezljive. Jaz sem kupila quinny freestyle in naknadno izvedela da pride ven quinny buzz. Vozicek sem imela ze doma a ga nisem se uporabljala. Prosila sem, ce ga lahko zamenjam z buzzom in mi je prav ta gospod - lastnik to tudi omogocil, ceprav je bila to moja muha. Obnasal se je poslovno in prijazno.
Mogoce so imeli res tezave ob predaji zastopstva.

(odgovor članu tiktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   infantino-razočarana
14.3.2005 20:37:31   
binica
Ojla,
a mi zaupate kje točno se nahaja Infantino v Kranju? Zadnjič sem ga vneto iskala, a odšla domov z dolgim nosom - ker ga nisem našla....

Binica

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   infantino-razočarana
14.3.2005 21:25:58   
sončnica14
Infantino se nahaja v Kranju na Primskovem v nakupovalnem centru ONC. Tam, kjer je tudi Merkur in v neposredni bližini tudi Mercator center.

Jaz imam vedno občutek, da je zelo drago, pa tudi prodajalke niso prav prijazne.

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   infantino-razočarana
15.3.2005 8:59:27   
Annny
Jaz sicer slabe izkušnje nimam..pri njih sem kupila Dreami košaro za voziček.
Se pa prodajalke čudno obnašajo do strank..mene je po telefonu kar malo osorno odpravila..mislim- a se jim gre za to, da nekaj prodajo ali ne?
Dostava Dreamija je bila obljubljena v 2 dneh, ampak čez več dni sem jih morala opozoriti še enkrat..pa so do takrat že pozabili, katero barvo sem naročila..:zmeden:
Ehm..no ja, potem se je vse OK izteklo:)

lp

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   infantino-razočarana
15.3.2005 20:03:04   
špelin@
Moje izkušnje z njimi so (zaenkrat in začuda) dobre. Pravzaprav gre le za dve izkušnji, res pa je tudi, da sem vsakič kupila tisto, kar so imeli v trgovini in nisem ničesar posebej naročala. Prodajalke so bile obakrat zelo prijazne in ustrežljive - pa sem zelo zahtevna stranka, kar se odnosov tiče ;)

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   infantino-razočarana
17.3.2005 7:58:24   
Mojca20
:grrr:Tudijaz imam zelo slabe izkušnje, namreč vozička ki je bil še v garanciji niso hoteli popraviti. Me ne vidijo več!!!!!!!!!!

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?