Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj dat svečko proti vročini? 24.9.2008 13:33:57
|
|
|
|
lana38
|
Že res, da je včasih tudi koristna, samo, če je ne moreš z ničemer zbiti, kot se je meni zgodilo in je potem dobil vročinski krč, je pa to čisto druga stvar. Pri prvem otroku je nisem zbijala pod 38,5. Včasih jo je imel tudi 40, pa se mu ni zgodilo nič. Zdaj je pa to čisto drugače in imam tudi navodilo od P, da jo moram zbijati, kakor hitro se pibližuje 38. LP
|
|
RE: Kdaj dat svečko proti vročini? 24.9.2008 14:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za nasvete . Sicer upam, da jih ne bomo potrebovali.. Ob 11h sem mu dala pol svečke in malce mu je zbilo vročino. Ampak še vedno ima 38.3 (v ušesku)..
|
|
|
|
RE: Kdaj dat svečko proti vročini? 24.9.2008 14:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
In zdaj ima že 38.8.. Naj počakam, da se zbudi in mu dam svečko?
|
|
|
|
RE: Kdaj dat svečko proti vročini? 24.9.2008 14:59:08
|
|
|
|
lana38
|
Koliko pa je star, da si dala pol svečke? LP
|
|
RE: Kdaj dat svečko proti vročini? 24.9.2008 15:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
1 leto. Zdaj se je zbudil in ima že 39 .
|
|
|
|
RE: Kdaj dat svečko proti vročini? 24.9.2008 16:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem šele zdaj prebrala tvoj post. Danes sva bila pri pediatru in na recept za svečke je napisal 1/2 ali 3/4, 3x do 4x na dan .. Včeraj sem mu 2x dala celo (ponoči je imel celo 39.7 ).. Sem ga skopala in mu dala malo več kot pol svečke.. Sedaj ima 38.7.. Malo je padla, ma še vedno ni ok. Sej mišek se dobro počuti, se igra itd, ma me vseeno skrbi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?