Center za socialno delo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

vrtnica123 -> Center za socialno delo (23.9.2008 13:31:48)

Ojla!
Punce mene zanima kdaj ste ve uredile zadeve na socialni- namreč midva z partnerjem nisva poročena in baje je fajn če se uredi zadeva glede očetovstva še preden se otrok rodi.

Anonimen -> RE: Center za socialno delo (23.9.2008 13:36:30)

Ja, kakšna dva ali tri tedne pred PDP sva tudi midva že šla na CSD podpist za očetovstvo. Pa potem ni treba hodit direkt iz porodnišnice in imaš tako že vse urejeno za očetovski dopust.

julika -> RE: Center za socialno delo (23.9.2008 15:10:01)

mi2 boma kar vse uredila, ko dobim potrdilo o PDP.to bo nekje 2 meseca pred PDP.

severnica77 -> RE: Center za socialno delo (23.9.2008 16:14:57)

Midva sva šla kakšen mesec pred PDP. Očetovstvo pa sva urejala na Upravni enoti.

Čarli08 -> RE: Center za socialno delo (23.9.2008 20:36:31)

Kakšne 1,5 meseca pred PDP. Takrat, ko sem jim oddala izpolnjene liste za "plačo" ter za paket oz. midva sva kar denar vzela.

vrtnica123 -> RE: Center za socialno delo (23.9.2008 20:52:44)

A potem moraš na socialno prinesti že izpolnjene obrazce ali jih izpolniš že tam?

julika -> RE: Center za socialno delo (23.9.2008 21:00:23)

na socialno prineseš že izpolnjene obrazce.najboljše, da si greš po njih na socialno in ti lepo teta tam vse razloži.al si jih pa iz neta sprintaš.

Prvosonce -> RE: Center za socialno delo (24.9.2008 8:41:27)

Živjo!

Tudi jaz bi nekaj vprašala. Zanima me namreč ali morava s fantom nesti zraven še kaj razen potrdila o PDP? Sem še študentka, pa me zanima ali rabim kakšno odločbo o štipendiji? Še kakšne druge dokumente ... ?

Hvala in LP

julika -> RE: Center za socialno delo (24.9.2008 9:51:33)

mislim, da potrebuješ samo izpolnjene vloge.ostale podatke si CSD sam pridobi.nisem pa sigurna.men je ona teta na CSD-ju rekla, da potrebujem samo potrdilo o PDP in izpolnjene vloge.raje pa povprašaj.saj te nič ne stane.

birdy -> RE: Center za socialno delo (24.9.2008 21:25:16)

IZVIRNO SPOROČILO: SanMat

Živjo!

Tudi jaz bi nekaj vprašala. Zanima me namreč ali morava s fantom nesti zraven še kaj razen potrdila o PDP? Sem še študentka, pa me zanima ali rabim kakšno odločbo o štipendiji? Še kakšne druge dokumente ... ?

Hvala in LP

Kokr se spomnim sem jst lansko leto rabila potrdilo o šolanju, zarad unega starševskega dodatka al kaj je. Da maš dokaz da si študentka. Odločbe o štipendiji pa ziher ne rabiš.

Stran: [1]