ursa1981 -> RE: Decembrčki 007 - II. del (30.12.2008 19:52:32)
|
Pozdravljene, po dolgem času se zopet oglašam:) Ja, naši decembrčki, so že otroci in nič več dojenčki:) Tako, da sem vas že pod tisto temo iskala, pa vas še ni bilo:) Drugače pa smo mi tudi včeraj dobili nov zobek, danes pa še drugega, tako, da jih imamo zdaj 8. Me pa zanima kako so vam rasli zobi, naši anji sta najprej zrastli 1 spodaj, nato 1 zgoraj in 2 zgoraj, zdaj pa ne vem točno mislim da ji rasteta 4 zgoraj, ali pa sta mogoče celo 5. Pojma nimam:) Je pa že dva dni ful tečna, ma povišano temperaturo vedno nekaj okoli 37 - 37,3, ful rdeča lička, pa ful ji je spet iz noska začelo teč:( No, pa bomo že preživeli. Drugače pa je zelo pridna, se zna lepo zaigrati, sploh ko kakšno stvar ušpiči:) Danes je bila tako pridna in tiha, da sem rekla, da je sploh ne bom motla, ko pa sem le pogledala kaj dela pa sem videla, da mi je skoraj celo vrečkico osvežilnih robškov Nivea Todyes zvlekla ven in postavila na tla na kupček;) Drugače pa že ful stvari razume in loči - na slikah pokaže s prstkom, mami, očija, babici, dedija in strica, pa Loti in Brina in Jarota in Mišota - dva psa in dva mucka. V knjigici pokaže kolo, avto, ptičke, muco, kužke, medvedka,.... Pri duplo kockah imamo ćživalice in razloči, ko ji rečeš naj pokaže žirafo, muco, slona, levčka - sm pri medvedku še ni 100% - je pa polarni medved:) Drugače pa ti poda tisto kar hočeš, res brihtna:) Pa navadla se je z glavo delat nenene - in kadar koli je jo kaj vprašam odkima z glavo:) Ja prejšnji petek smo imeli vneto uho:( Pa smo imeli antibiotik, pa ful ji skoz iz noska teče, sicer hvala bogu zdaj samo voda in ne gnoj, tako, da to pa so mi rekli, da bo itak trajalo do marca sigurno;( Ja vrtec naredi svoje, pričakovali smo tudi norice, ker jih je nekdo v skupini imel pred tedni, pa jih za enkrat še ni, baje pa se lahko pojavijo v roku 3 tednov, tako, da je še vse možno. Cepli je pa proti noricam nismo. Kaj je še pri nas, ja marsikaj, samo ne bom vsega pisala, ker bi preveč časa šlo, pa vam se itak nebi dalo brati:) Ja nič, če se ne slišimo vam želim SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO LETO 2009. Pa, da bodo vaši srčki, pridni in boste uživale v vsakem trenutku z njimi:) Pa še dve slikici:) [img]http://www.shrani.si/t/2K/5I/xM0F94z/1005617.jpg[/img] [img]http://www.shrani.si/t/R/fJ/1WLV5f04/1005739.jpg[/img] LP URŠA
|
|
|
|