en kup vprašanj (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

boško -> en kup vprašanj (14.3.2005 12:01:21)

Lep sončen pozdrav vsem. Sama se bolj poredko javljam na forum, čeprav vas skoz berem.
Pa da ne bom dolgovezila grem kar na vprašanja. Rok imam 10.06., pričakujem :roza:in to bo moj prvi otročiček:sloncek:, sedaj pa me zanima kaj menite o prenosni postelji, živim v bloku imamo pa tudi vikend in bi se poleti za kak teden ali več preselili na vikend, kjer bi pač moj dargi malo urejal vrt, sadovnjak in vinograd pa da mu ne bo dolgšač bova midve zraven, sedaj me pa zanima če je katera te postelje že sprobala kaj menite ali so primerne že na začetku. Drugo vprašanje pa me zanima glede na to da imamo v bloku tuš kabino ne bane, kako ste tiste ki imate tuše opravile s kopanjem otrok. Sicer imamo pri mojih straših novo kopalnico:bravo::bravo:, tako da bomo tudi kdaj izkoristili čofotanje pri babici, pa vseeno me zanima če je tuš ok??
No da ne bom predolgo bi bilo to zaenkrat vse.
Uživajte v tem čudovitem sončku.:)
lp

Teni_ -> en kup vprašanj (14.3.2005 12:06:09)

Meni se zdi prenosna posteljica super. Smo jo imeli na morje, pa malo prostora zavzame, ker se zloži in zgleda kot torba. Drugače pa naša zdaj vedno spi v njej, ker se je v posteljici non-stop butala in se zaradi tega zbujala. Tudi za začetek so primerne, pač nabaviš še en jogi, pa imaš enega v prenosni, drugače pa je na morju naša spala kar brez jogija.

Saj, če otroka na začetku kopaš v mali banici, potem več ni problem v tušu, ker je skoraj enako kot bana(smo tudi sprobali na morju).

LP,
Mojca:nosecka:

babylove -> en kup vprašanj (14.3.2005 12:08:18)

Mi imamo zložljivo posteljico že od začetka in sem zadovoljna z njo. Mogoče pazi le, da vzameš takšno z dvignjenim ležiščem, da se ne boš na nos postavila, ko boš malčka noter dajala.

Glede kopalnice pa ne vem, jaz ga za1x itak kopam v otroški banjici; za kasneje pa mene tudi zanima, kako ostale opravite zadevo v tuš kabini?

Meceno -> en kup vprašanj (14.3.2005 12:18:19)

Glede na to da jaz še nimam otroka pa imam tudi v kopalnici tuš si jaz predstavljam , da se bomo vsi trije skupaj tuširali .
Že sedaj se z :love: tuširava skupaj in ziher se bova tudi potem z :duda: .
Na srečo sva kupila tuš kabino v gradnji oz zeloooo veliko , ker sej veste kaj drage kolegice takrat je pri nama :sloncek: :)-:)-:)-

babylove -> en kup vprašanj (14.3.2005 12:26:35)

Meceno, a z :duda: pod tušem bo tudi :sloncek: :zmeden:

Meceno -> en kup vprašanj (14.3.2005 12:38:24)

Lupčkala se ziher bova , naj otrok vidi oz občuti toploto oz kaj je ljubezen (:sloncek: pač ne ) .
Je pa zanimivo da ,njegova starša sedaj pri 56.letih še vedno nap.( mati sedi v očetovem naročju oz na kolenih pri jedi )- (doma !!!)oz tudi pri kakšnih sorodnikih ki so navajeni in imajo za njiju pripravljen en stol :bravo::bravo::bravo:
Sama te ljubezni nisem nikoli videla pri mojih dveh starših , sta celo včasih narazen spala :(
Ne vem no , to je sedaj zame nekaj čisto novega , se pravi toliko ljubezni 9nebesa.

Meceno -> en kup vprašanj (14.3.2005 12:46:41)

Aja , sej ne vedno :sloncek:, se pa vedno tuširava skupaj , je praktično ko se treba po hrbtu podrgniti :)-:)-:)-

Dari -> en kup vprašanj (14.3.2005 13:55:10)

Tud jaz komaj čakam da bo najina ogromna tuškabina zrihtana, pa se bomo tud mi skupaj tuširali in upam da tud :sloncek: :)
Sicer si pa tudi jaz ne predstavljam najbolj kako bomo kopali :duda:. Tud ko bo še v banci - ali banco postavite v tuškabino ali kako?

Uživajte

babylove -> en kup vprašanj (14.3.2005 14:05:31)

jaz postavim banjico na sredino dnevne sobe...

lin -> en kup vprašanj (14.3.2005 14:47:41)

Prenosna posteljica je fajn samo ne zavsak dan tako za čez vikende pa je super,razen če daš v prenosno navaden jogi,ker tisti od prenosne je pretanek

pravljica -> en kup vprašanj (14.3.2005 14:50:18)

za prenosno posteljo je mene tudi to zanimalo...ker imamo malo prostora, pa bi bla idealna

mi imamo tudi tuš kabino...na začetku smo vanjo postavili banico (tisto navadno, ne s previjalne), kasneje pa smo kar v kabino natočili vodo, pa je bilo čist uredu...bana je pa le bana :)

vidja -> en kup vprašanj (14.3.2005 15:33:26)

Mi smo nameszo prenosne posteljice za na morje sicer uporabli kar stajico. Je blo za prvo silo. Res pa je, da zavzame neprimerno več prostora kot prenosna posteljica in se moraš tudi bolj sklanjat ko daš otroka vanjo. Za kopanje pa imam veloko raje tuš kabino. Naša štiriletnica še vedno rada čofota v njej. Porabimo precej manj vode kot za veliko bano, pa še kopalnica je bolj suha, ker jo lahko zapremo v kabino. Naš 10 - mesečnik pa tudi nadvs uživa v tuš kabini, pa še lažje ga skopam, če nimam namena it vsakič z njim prav v vodo.

Stran: [1]