Norost v kinu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Norost v kinu (14.3.2005 11:57:17)

Hej punce moje zlate :rozica:

Včeraj sva bila z dragim v kinu in sem čist šokirana na koncu obsedela, ker sem dojela, da je mali brcal brez prestanka od začetka do konca filma (2uri in pol) :zmeden:

Pa me samo zanima, ali to pomeni, da je bil vznemirjen ali da mu je bil to cel žur :zmeden:

Lep dan vsem skupaj še naprej :bravo:

babylove -> Norost v kinu (14.3.2005 12:28:18)

Verjetno mu je bil film všeč :)-!
Moj je brcal vedno, ko je ati fuzbal gledal...

Gina -> Norost v kinu (14.3.2005 13:35:44)

Mojemu tudi tisti grozni hrup v kinu ni nikoli pasal. Je tolk na glas vse skupi vedno. Je isto zganjal kot tvoj. Za sekundo se ni ustavil. Še zdaj je ful občutljiv na kakšne glasne zvoke, se ful ustraši.

anckabancka -> Norost v kinu (14.3.2005 14:30:43)

Tud moj :duda: je včeri cel večer brcal ko utrgan, ko sem gledala film. Me je že začel skrbet, da ga preveč vznemirjam in bo revček še shujšal, ko tako telovadi. :)-

Grascakinja -> Norost v kinu (14.3.2005 18:03:40)

:)- Hej Tinč, mene tud brca, ko ji / mu je preveč naglas... mogoče pa tvojmu ne paše v kinu, bosta morala pa v gleadlišče... opere pa ne priporočam no way!!! :)-

Anonimen -> Norost v kinu (14.3.2005 18:13:48)

A dej Pupek nooo :)-
Mogoče pa ne bi smela it gledat filma o boksu :zmeden:

Grascakinja -> Norost v kinu (14.3.2005 18:39:18)

Ja Tinč kaj pa pol sploh še sprašuejš:)-???? Itak da je Gašper dobu inspiracijo - in ker je to ena od redkih stvari, ki ti jih lahko pokaže, ti je pač vztrajno kazal... "mami jest znam tud to!!!:bravo::bravo::bravo:"... ti pa sploh ne štekaš... :)-:)-:)- morš bit ponosna...9nebesa9nebesa9nebesa

pravljica -> Norost v kinu (14.3.2005 18:50:44)

pupa, ne vem če je tvoj predlog - gledališče - pametnejši od kina...sem bla zadnjič...pol pa tisto ploskanje...jao, sem mislila da bo mali ven prišu :)-
sej je reku moj dragi, da on tud sestrici ploska :miska:

Stran: [1]