Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:36:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Ne, srce, tebe, no tvojga . Ok, razumem. Ju3 ga pošljem, zdaj dela, da pregleda vse svoje kataloge in najde varianto na MTB, ker on vozi cestno. Da bo tvoj dečko fit in zdrav! merci Nočka pupe.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:37:11
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Kajsica - UZ Sabsa - punkcija bbpikica - ET GO, GO, GO, GO, BEJBE!!! Sabsa, stisni zobke močno, kot trebuh! In naj bo jajčk za prodat Kajsica, naj se dobro vidi... 2bpikica, bodi sproščena, vesela, polna pričakovanja in ljubezni...take mame rabijo otročki... netkič, še jaz pod tvoje, lepo napisano...
< Sporočilo je popravil lara light -- 30.9.2008 20:39:13 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:37:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kajsica - UZ Sabsa - punkcija bbpikica - ET dajmooooooo Kajši, naj bo črno od folklov sabsa, nebolečo punkcijo iin lep pridelek bbpikica, uspešen ET in naj pikica ostane še kake 9 mesecev pri tebi
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:41:28
|
|
|
|
lara light
|
Ledenka, mogoče bo pa v četrtek pravi dan, da srečaš lepo sosedo . Dorečemo ju3. Lepotičke, kliče kopalnica, potem pa kot pravi mismis...pančevo! Lepe sanje
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:41:32
|
|
|
|
mlinček
|
jah mišmiš sej bi jst sladoled z okusom piva, pa ga žal še niso naredil
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:41:35
|
|
|
|
želvica99
|
Mismis nc ne zamerim, sj tud jest zmerj kaj spustim, tko da nisem občutljiva na te zadeve. Sicer si pa itak carica, če bi jest takle seznam urejala bi decembra za september gor popala . Tko da...svaka čast
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:43:48
|
|
|
|
mlinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Evo me Lara in Pija - vse preberem in če me kdo pogreša takoj opazim . Napredujem pa tko počas no, jutri grem do svojega g. v LJ, tko da Lara za mal se bova falile . 11.10. pa akcija-kaj dobim še ne vem, verjetno Supra....sranje al kaj Ozon objemček na kvadrat, pa gas naprej, itak da boš kmalu na vrsti. Drži se punca . Sonček tvoje novice so pa take kot tvoje ime- sončkaste. Prov lepo je brat, kakšne so posledice našega truda. Uživaj še naprej. Mliček ne se dat , ponavad z ženskami držim, ampak tukaj si pa edini in maš prednost Lara še mal pa pikice vidiš, Zarja a si kaj dobrega skuhala. hvala želvica za moralno podporo
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:44:30
|
|
|
|
netka34
|
we are sorry...bla bla bla me je vrglo ven... ma ne morem še 1x... bom jutri spet z vami, torej lahko noč, vsem ki ste šle, ki boste šle in ki greste...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:45:20
|
|
|
|
nokes
|
Sreda, 01.10. Kajsica - UZ (to bo gužva) Sabsa - punkcija (hitra, neboleča in bogata) bbpikica - ET (da si pikec lepo postelje za 9 mesecev) tudi jaz navijam, kar slikco poglejte , pa držim pesti in čakam na jutrišnje rezultate!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:46:09
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Mismis nc ne zamerim, sj tud jest zmerj kaj spustim, tko da nisem občutljiva na te zadeve. Sicer si pa itak carica, če bi jest takle seznam urejala bi decembra za september gor popala . Tko da...svaka čast Se pridružujem mnenju kar se seznama tiče res svaka čast Mismis za tako ažurnost.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:47:05
|
|
|
|
želvica99
|
Mlinček ni panike še kdaj . Sam ti si res za ožent, Mlička drži ga...
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:48:36
|
|
|
|
mlinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Mlinčka...srečnica!!!! Mlinček, ta pravi si! lepo da damico razvajaš, sploh sedaj ko je đanki!!! se trudim maksimalno
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:51:19
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, mlinček je spet tule mojemu raje ne povem, da bi se tud on lahko prijavu
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:52:59
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Daj lari, odloži enkrat delo in prid na srečanje, da me boš podpirala pri mlakarju. Pa netka tud. Vidiš, kolk me kajši heca. Jaz pa vso svojo dušo not vržem. Saj si faca. Je fajn opazovat tvojo umetniško dušo, ki čisto not pade, pol pa ti še žiži in mlinčka pritegneta
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:53:46
|
|
|
|
mlinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, mlinček je spet tule mojemu raje ne povem, da bi se tud on lahko prijavu ja tuki tuki, zakaj pa se tvoj ne sme prijavit
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 20:58:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, mlinček je spet tule mojemu raje ne povem, da bi se tud on lahko prijavu ja tuki tuki, zakaj pa se tvoj ne sme prijavit kaj pa vem - on ma svoje forume, jaz pa svoje sej zaradi mene se lahko prijavi, sam da ne bo tečen mogoče moramo naredit temo IVF/ICSI moški da izmenjate svoje poglede na postopek in vse ostalo
< Sporočilo je popravil ledenka -- 30.9.2008 20:59:38 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 21:01:09
|
|
|
|
kajsica
|
Ajsi, še bplj zanimivo je od kar mamo moške tu zraven. Sam da so lapasti, pa je vse cool! bbpikica, hvala za lepe želje in držim pesti zate in za tvojo pikico jutri! Sabsa, teb pa veliko prečudovitih celic!!! Joj babike in dečko, ura je cajt, morem jaz hitro hitro pikice si prštimat!!! Mlinček faca si, kaj se ti nam tudi pridružiš v petek???
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 21:02:11
|
|
|
|
mlinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes mlinček ,ti pa le natreniraj nočni šoping. upam, da imata blizu vaju kakšno bencinsko nonstop odprto. aja, pa sem ti že enkrat napisala, da ful lepo gledaš , pa ignoriraš komplimente, al žena zraven stoji? joj, to ni namerno, sam tolk pišete da sploh ne dohajam - HVALA za vse komplimente bencinska je blizu - pa tud kakšna trgovina bi se najdla, tko če bo treb, ko bo treba bom pač skoču in nabavil kar bo treba - sam da bi pršlo do tega
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 21:02:57
|
|
|
|
želvica99
|
Grem se jest mal . En vsem, lepe sanje
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 21:04:18
|
|
|
|
ledenka
|
želvek, uživaj
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 21:04:31
|
|
|
|
mlinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Mlinček faca si, kaj se ti nam tudi pridružiš v petek??? verjetno pridem po mlinčko, da jo odpejlem v jutranjih urah domov
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 21:08:09
|
|
|
|
ledenka
|
pupe, nočko, grem dalje kavčkat mam izjemno razburljiv lajf
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 21:11:31
|
|
|
|
gospodarica
|
no da povem...ravnokar sem prišla domov,je padla stopka sem kar v zdravstveni dom šla.... dajamaja čestitam ozone...žal mi je,evo enega zate.ne obupat...tako kot ti je že znano...za dežjem vedno posije sonce.... se vam jutri javim,bom imela malo več časa da prečikiram zadevce za nazaj. zdej pa šibam....čao
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 21:21:00
|
|
|
|
kajsica
|
Mlinček, saj lahko prideš malo prej, ne pa samo po njo. Mislim da bi se celotna druščina strinjala s tem.... Zdaj si naš!!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 21:41:21
|
|
|
|
mlinček
|
mogoče pa res pridem prej na enega hajnija no zdej pa jst šibam grem še mal knjigo brat pol pa spat lahko noč in dobro spite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?