Abra -> RE: September IVF/ICSI II.del (30.9.2008 20:35:36)
|
Pišuka, me ta net zarkava. [sm=grrr.gif] Punce, a bo WP za v petek organizirala policijsko spremstvo za domov, al kako mislite to izpeljat [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] nokes, od kar sem noseča, sem taka kot vreme [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa gimnastičarka tut [sm=smiley36.gif] upam, da me bo pol minilo in res ne bom kot nona [sm=smiley36.gif] glede tikerčka, taprava se oglaša [sm=smiley36.gif] no, v vednost, sem v 24. tednu - v petek bom polnih [sm=smiley1.gif] Ledenka, če ne bo čas za spanje, kajne? [sm=smiley36.gif] Mišmiš, je kar fajn še kej probat. Dr. vidijo do faze blatociste, kaj se pol dogaja, nihče ne ve. In če neki dovolj, je fajn še s čim kobinirat. Jaz sem začela že po prvem neuspešnem. Pa je blo ful celic in blastocist ... saj velikokrat rata, velikokrat pa tudi ne. In če ne gre, je treba neki spremenit. Probat ziher ni greh. Jaz mislim, da se splača, če to ne bi pomagalo, pa kaj drugega. Kajši, bo mogoče že stopka padla? Navijam, da se ti dolgo ne bo več treba špikat [sm=smiley1.gif] Sabsa in bbpikica, tudi vidve dobro opravita jutri Daisy o biciklih in zicih pa nimam pojma [sm=smiley36.gif] jaz mam tazga z gelom, baje manj rit boli [sm=jezicek.gif] Lara, dorečemo jutri, velja [sm=smiley36.gif] zdaj upam, da mi bo ratalo to poslat, brez vsega reštartat
|
|
|
|