Abra -> RE: September IVF/ICSI II.del (29.9.2008 11:05:27)
|
Dan! Končno se je tudi pri nas sonček pokazal [sm=smiley1.gif] naj bo dan lepih novic Lučka, meni se to pacanje ne zdi več normalno. Pojdi do svoje G. Res, da vsaka drugače reagira na te hormone in bo po prvi tečki vse ok ... vsaj pokliči, škodi ne more. Zarja, kaj pravi uz? Kajsica, super za folikelčke. Sej ni nujno, da je to že hiperca. Malo je pa tko ne škodi [sm=smiley1.gif] Sabsa, bravo za stopko! 9 foliklov je pa ravno prav [sm=smiley1.gif] gospodarica, tudi pri tebi vse črno [sm=smiley1.gif] bravo, tokrat pa bolje kaže. Za stopko ti je že Ledenka napisala, moraš jo pa pravokotno zapičiti in ne postrani, kot ostale. Ozone, kje si? Stijan, kaj si nalulala danes? Jutri pa Dajamaja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lara, trebušček ni več trebušček [sm=smiley36.gif] gimnastičarka se je pa za balet začela zanimat, je bolj nežna zadnje dneve. Ti imaš pa teden že pregled [sm=bravo.gif] da vidimo, al sta dva ali eden [sm=smiley1.gif] Shuka, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] to je bil pa lep pregled, kajne? Saj je vseeno kaj, važno, da je fant zdrav [sm=jezicek.gif] če se spomniš, sem jaz tudi imela občutek za fantka, pa je pupa [sm=smiley36.gif] Pozdravček čist vsem, zdej sem ful dolgo brala, pa ne utegnem več pisat [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|