miska73 -> RE: September IVF/ICSI II.del (26.9.2008 23:47:24)
|
Sva se pa z mojim pogovarjala, da če je pri enem postopku 25 % možnosti, da zanosiš, a potem, če ti dajo dva pikeca, se možnost poveča na 50 % ? In moj je veselo dodal, a če ti dajo pa štiri, je pa možnost 100 % ? In komentar mojega, ko sem mu povedala, da očitno ne bo nič: "Ponovi vajo" - jao, moški, kot da bi čez kolebnico parkrat skočila . Verjetnost gre takole: če je za vsako pikico 25% možnosti potem je pri dveh verjetnost da rata vsaj ena 1 - (1-0,25)*(1-0,25) = 0,4375 to je 43,75% pri štirih pa pride dobrih 68% Upam, da nisem preveč zatežila...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kicsi vredu opravi jutri, pol na kalamare pa na desni bok. Tisto o kalamarih sem že pred časom prebrala kako in zakaj. Tole o desnem boku pa ne poznam. ??? Sem prišla do konca in si oddahnila, ker vidim, da zaenkrat še nisem zamudila srečanja. Razen, če ste se vse po zasebcih zmenile. Saj se niste, a ne? Če slučajno še sprejemate nove kandidatke za srečanje, se toplo priporočam. ma vas se ne da sledit UF... pa kolk ste ve dons naklofale... zdajle sem prebrala strani 32-38... grem naprej brat...
|
|
|
|