Balkon danes nič... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

HuAnita -> Balkon danes nič... (14.3.2005 10:52:28)

Sem že Jančiki zaupala - sme kar malo pozabila, da še imamo krče:(( :(( :((
Torej, pustiti jokati pri naši :muca: ni vžgalo, kot veste, poonči pa sem jo vzela k sebi in kar tako pomasirala po trebuščku, pa se je ful začela zvijati, potem pa je prav nemarne 'sekala'... Ko se je naprdalal, je zaspala, do 5.45!!! In od polnoči nič dojenja! Zame je to uspeh! Je pa spala ob meni, da sem jo takoj prestregla, ko jo je zvijalo...
Huh, kdaj bo konec teh krčev?!:zmeden2:
Kako se bo pa nočno življenje odvijalo naprej, boste pa itak na tekočem...:(:)-

Lp vsem,
Hu:hudicek:Anita

Erdbeere -> Balkon danes nič... (14.3.2005 11:19:55)

HuAnita kar pogumno naprej....še vedela ne boš kdaj bo nehalo...mogoče pa ti kaj takega ješ da tamalo napenja...mogoče malo pazi pri hrani

HuAnita -> Balkon danes nič... (14.3.2005 11:38:33)

'jagodica', paziiim sto na uro, res!!!!! Do 3m nič svežega sadja, zelenjave..., še zdaj ne zelja, fižola...:(( Groza! Do kdaj lahko to traja?!

Erdbeere -> Balkon danes nič... (14.3.2005 11:48:32)

Kaj pa vem do kdaj , jest sem na začetku jedla samop govejo juhico, pa kruh pa med, pa hrenovke pa čist nič druzga, da je ja ne bo zvijal...a slučajno AD3 kapljice daješ....našo so te čist zvile in jih pol nisem dajala :zmeden2:

HuAnita -> Balkon danes nič... (14.3.2005 11:51:03)

ja, ko se spommim, ji dam... 1x teden...:zmeden2:

Erdbeere -> Balkon danes nič... (14.3.2005 11:53:45)

ne vem točno....a ze kej gostega je....al jo samo dojiš...ne spremljam skoz...mogoče bi ji pa že kaj gostega dala pred spanjem...mogoče un frutek breskev z rižem al neki tazga je, da se zvečer fino naje pol boš pa videla kako bo...sej mislim da je od 4.meseca naprej

Stran: [1]