|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dan D - 12.3.2005
14.3.2005 10:41:27   
Špela
No to je bil naš dan D. Preselili smo se :bravo::bravo: in končno zaživeli skupaj.Krasen občutek. Čeprav se še navajamo, privajamo, razvajamo :)-. Vsega po malem.
Imamo le en problem, no ni ga še, a kmalu bo.
Aleks bo moral spati v svoji posteljici. :zmeden:
Ker ati tako hoče. :(( Pravi da hoče mamico zase.:ups: Ampak kaj narediti ko hoče pa mamico tudi Aleksi? Tega se malo bojim. Ker mene Aleks ne moti v postelji.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dan D - 12.3.2005
14.3.2005 10:49:27   
kaja11
Čestitke:bravo::bravo: To je pa res en super občutek. Boš videla kako boste uživali9nebesa
Kar se pa družinske postelje tiče.... po moje mora ustrezati vsem, da je v redu. Saj tud ati ne bo imel nič proti, če se bo Aleks proti jutru stisnil k vam, a ne. Nisem ti pa prav nič fouš, ker ga boš morala odvajati.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dan D - 12.3.2005
14.3.2005 10:50:08   
piščanc
pol se bo moral pa ati navaditi, pa večjo posteljo pa bo.

premisli, kaj tebi ustreza in potem bo že. malo boste kombinirali, posteljica, postelja pa bo kmalu zrasel, prehitro. meni je bolj ustrezalo, da je vsaj zaspala v svoji postelji, pa je prišla kasneje k nama, če je bila kriza sredi noči, zdaj pa spi v svoji postelji, samo malo se pride pocrkljati.

vse naj naj za selitev, danes je tri leta odkar smo se mi preselili na svoje. kaj hitro čas beži.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dan D - 12.3.2005
14.3.2005 10:55:43   
Dadi
Čestitke...:bravo: Zdej pa uživajte. Ati ma pa čisto prav!!! Aleks je mel mamico do zdej, pa jo bo mel še podnevi....zdej jo bo mel pa oči ponoči:)-:)-:)- Naša pupa od 6 meseca naprej spi v svoji sobi. Tako da prej ga daš, manj komedij je s preseljevanjem v svojo sobo. Tako da grem lahko mirno v spalnico, prižgem luč, ropotam, pa še za cortkanje:love: je bolje, da ne motiš malega ko spi, on pa tebe...hm no ja se zgodi:)-.. Ti povem da moja svakinja ima še zdaj mulčka vsako noč v postelji pa je star 4,5 let. Sredi noči se zbudi in cap cap v mamino in atovo posteljo. Pol se pa vsi trije ne naspijo. Ampak to zato, ker je bil v njuni spalnici tri leta. Pa se je tako navadil.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dan D - 12.3.2005
14.3.2005 10:59:19   
Anonimen
Najprej čestitke za selitev.
Če bi meni oče najinega otroka postavljal kakšne zahteve, ki se meni ne bi zdele sprejemljive oziroma bi bila prepričana, da jaz ravnam prav, bi popizdila. Res. Kot tigrica, ki brani svoje mladiče. Če bi se mi zdelo, da bi bil moj otrok za karkoli prikrajšan, ker ON tako hoče.

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dan D - 12.3.2005
14.3.2005 10:59:38   
clea
:bravo::bravo::bravo:
Res lepo da ste se preselili in uživate v svojem domeku!!!!!!!

Sam en nasvet glede spanja v svoji posteljici!Čimprej ga navadi na svojo posteljo.Moj brat je star 7 let in še vedno spi v postelji z mamo.ne vem kdaj bo šel v svojo posteljo.upam da kmalu.

Lp,Clea

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dan D - 12.3.2005
14.3.2005 11:21:39   
kalimero
:bravo: za selitev. Kar se pa tiče spanja, se pa jaz kar strinjam z atijem. Za malo crkljanja zjutraj je najina postelja vedno na voljo, spimo pa vsak v svoji postelji od prvega dne. Vem, da ogromno ljudi prakticira družinsko posteljo, midva pa sva bila že pred prvim otročkom enotnega mnenja, da postelje ne bova delila z otroki.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dan D - 12.3.2005
14.3.2005 14:41:04   
Anonimen
Skoraj nisem mogla verjeti, koliko staršev pusti otročke spati pri njih v zakonski postelji? Kdaj pa ste pričele s tem, takoj po rojstvu, ali to pride kasneje, ko otrok dobi to željo?
Mi imamo enomesečnika in nikoli ne spi pri meni v postelji. Tudi tega ne nameravam prakticirati. Zakonska postelja se ne imenuje zastonj tako, neko intimo pa je v zakonu treba ohraniti. Glede jutranjega cartanja pa nimam nič proti, ko bo čas za to.

Najbolj mi je ostalo v spominu, ko sem gledala Oprah Show, koliko otrok letno umre v postelji, ker spijo med staršema, ker jih starši nehote zadušijo ali z roko, blazino. To vse dela preutrujenost ali močan spanec. To sem gledala že pred ca. 3 leti, a sem se takrat fiksno odločila, da moji otroci ne bodo spali pri nama v postelji. Tega si ne bi nikoli odpustila.
To je moje skromno mnenje.

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dan D - 12.3.2005
14.3.2005 14:55:35   
Anonimen
Blacy, meni se ta stvar zdi taka.
Fino je, če otrok spi v svoji postelji. Res je nevarno, dokler je še manjhen, da ga mami ali oči poležita in bognedaj se pripeti kaj hudega. Tega bi se jaz tudi bala. Včasih pa se pozneje začne dogajati, da je otroka strah ali pa je bolan. Takrat ga starši vzamejo v svojo posteljo in meni se zdi tako prav.
Otroci so si med seboj res zelo različni. Eni pač to potrebujejo, se mi zdi. In ko pride čas, ponavadi okrog 7. leta, se sami odlepijo in gredo spat oziroma celo noč prespijo v svoji postelji.
Jaz zase vem, da če bi moj otrok res bil prizadet sam v svoji posteljici, če ga bi bilo strah ali kaj tretjega, kaj pa vem, kakšni so še lahko razlogi, bi ga vzela k sebi, pa naj se zakonski postelji reče kakor se hoče.

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?