Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 22.9.2008 20:30:09
|
|
|
|
katjes
|
Jaz imam tudi že nekaj časa pripravljeno večje število brisač. Smo pa tudi iz Kranja. Če kdo potrebuje, naj javi!
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 22.9.2008 20:33:14
|
|
|
|
Mišni
|
U, fajn, da sva dve, pa obe iz Kranja.
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 23.9.2008 12:17:43
|
|
|
|
Arwenko
|
Kranj spada pod zavetišče Horjul...preverite na mojpes.net tam gor so punce, ki redno vozijo v Horjul stvari...kolikor vem pa lahko dostavite tudi v trgovino Gali in Nika na Linhartovi v Ljubljani in potem tam pobirajo redno tako prispevke finančne kot stvari.
|
|
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 23.9.2008 15:50:24
|
|
|
|
katjes
|
Ena članica RR-ja ima v podpisu link za zavetišče __Horjul. Mogoče se bo pa javila!
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 23.9.2008 16:10:59
|
|
|
|
hmm...
|
Jaz imam za zavetišče Horjul. Klikni na povezavo.
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 23.9.2008 21:44:47
|
|
|
|
katjes
|
Če bo kdo kaj hodil v Horjul in bi bil pripravljen odpeljati ene 2 vreči materiala - samo brisače in rjuhe - naj sporoči tule ali pa na zs!
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 25.9.2008 11:04:21
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjes Če bo kdo kaj hodil v Horjul in bi bil pripravljen odpeljati ene 2 vreči materiala - samo brisače in rjuhe - naj sporoči tule ali pa na zs! Se pridružujem. Pa a niso ene Kranjčanke se zdaj zorganizirale, sicer še vedno pašejo pod Horjul, se mi zdi, samo da delujejo v Kranju?
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 26.10.2008 19:56:55
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Mislim, da govoriš o Žverci so povezani s Horjulom, ampak pokrivajo območje Kranja in Škofje Loke.
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 26.10.2008 20:02:51
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjes Če bo kdo kaj hodil v Horjul in bi bil pripravljen odpeljati ene 2 vreči materiala - samo brisače in rjuhe - naj sporoči tule ali pa na zs! Katjes, iz kje si? Sama imam namen prihodnji mesec odpeljati par stvari v Horjul, samo se moram s Polono dogovoriti za dan. Sem pa iz Trbovelj.
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 26.10.2008 20:04:02
|
|
|
|
Nikita***
|
Ups, spregledala zgoraj. Vidim, da si iz Kranja. Se bova dogovorili
|
|
RE: Kam dam stvari za pasje zavetišče? 27.10.2008 11:17:42
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** Ups, spregledala zgoraj. Vidim, da si iz Kranja. Se bova dogovorili Kaj pa je z menoj narobe? A z menoj se pa ne boš?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?