|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolcanje
22.9.2008 15:13:05   
jasminčika
a mi lahko katera pove, če je možno, da čutim otrokovo kolcanje večkrat na dan ali pa je to enakomerno "utripanje", ki ga čutim, kaj drugega in ne to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolcanje
22.9.2008 15:25:39   
julika
veš, da ga lahko čutišuser posted image .prav zanimivo je

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2008 15:43:28   
Piruri
user posted image user posted image user posted image  hlip hlip....otrok kolca...naša je neprestano kolcala, moja nečakinja tudi...in za take primere, ki dosti kolcajo...pravijo...da bodo v življenju veliki jedci...user posted image user posted image user posted image ...kar pri nas v obeh primerih lahko potrdim....

Novorojenček pač požira plodovno vodo...

www.by-ab.si

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2008 20:16:49   
jasminčika
jauser posted image sej je res zanimivo tole kolcanje, sam pr men se včasih pojavi tolikokrat na dan (5-10krat), da sm bla že v skrbeh, da ne bi blo to kej drugega. se mi je zdelo nemogoče, da bi ga tolikokrat kolcalouser posted image .

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2008 20:19:26   
taly82
prav prijeten občutekuser posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2008 20:20:13   
Anonimen
Naš tamal je bil pravi kolca mož v trebuhu in tudi ko se je rodil se mu je rado kolcalo po hranjenju ali pa če je full jokal.

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
...in za take primere, ki dosti kolcajo...pravijo...da bodo v življenju veliki jedci...

No, to pa v našem primeru niti slučajno ne drži. user posted image Bi si pa želela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2008 20:25:52   
julika
na začetku, ko sem začela čutit user posted image , je naš tud ful dost kolcal.zdaj (29.teden) pa ne kolca več tak pogosto.pa brce se tud čist drugače čutijo kot prej.oziroma zdaj je manj brc in več tiščanja pa vsak obrat se čutiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2008 20:50:05   
lotty4
ja veliko se ji je kolcalo in še potem, ko je bila že zunaj , se ji je kar naprej kolcalo

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2008 21:28:25   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

No, to pa v našem primeru niti slučajno ne drži. user posted image Bi si pa želela. user posted image

Lahko, da še bo kasneje...user posted image ..naša je kolcala tudi do 10x na dan...dandanes poje več kot jaz (3 leta) in že pol leta imamo skozi 15 kg...po moje kar izpuhti na poti v želodec.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: julika

na začetku, ko sem začela čutit user posted image , je naš tud ful dost kolcal.zdaj (29.teden) pa ne kolca več tak pogosto.pa brce se tud čist drugače čutijo kot prej.oziroma zdaj je manj brc in več tiščanja pa vsak obrat se čutiuser posted image

Bo že tako, da je vso vodo ponucal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2008 10:02:01   
sharona
moja žabca kolca povprečno enkrat na dan cca 5-10 minut :)

revca mičkena :)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2008 10:17:46   
naia
no, pri meni tudi ful preveč kolca, čez cel dan in to se dogaja kar neki časa, včasih sem kar zaskrbljena user posted image  pa ful manj jo čutim, res se moram skoncentrirati, da jo začutim user posted image  še pred parimi dnevi je tolkla, da me je kar presenetila...bi morala iti do gin? sem v 28.tednu...

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2008 10:36:21   
karmen83
Naša pupa je kolcala tudi po trikrat na dan, še posebej proti koncu nosečnosti. Pa tudi prve tedne jo je ful pogosto cukalo, še posebej kadar je polivala. Se včasih hecamo, da je kolcamož (ženskega spola) user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2008 10:40:50   
blaža
a mi lahko katera pove, če je možno, da čutim otrokovo kolcanje večkrat na dan ali pa je to enakomerno "utripanje", ki ga čutim, kaj drugega in ne to?

user posted image user posted image user posted image , se smejem zato, ker je naš ta mali v trebuhu kolcal po šestkrat na dan in ko se je rodil, je tudi ful kolcal. Smo vedli, da je to to, ker je po rojstvu nadaljeval s kolcanjem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2008 10:48:20   
clara23
Moj je tudi večkrat na dan kolcal..in to prav vsak danuser posted image user posted image user posted image . Še zdaj ko je rojen vsak dan vsaj 1x kolcauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2008 11:14:54   
Najaa
Moja prva hčerka je v trebuhu vsak dan kolcala tudi po večkrat. user posted image  Pravijo, da če otrok že v trebuhu veliko kolca, da bo rad jedel. Pri nas že drži. user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2008 11:51:35   
ajam27
Kako pa občutite kolcanje? Jaz ga namreč pri mojem user posted image  še nisem zasledila. Sem pa v 23 tednu. Je morebiti še prekmalu?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2008 12:07:40   
naia
ajam27, jaz sem čutila kot utrip in nisem vedla točno, kaj je, sem bila pa pred 10-imi dnevi na 3D/4D ultrazvoku in sem isto čutila pa mi je rekla, da je to kolcanje oz. sem sama vidila na ultrazvoku, kako se ji trebušček premika oz. skače

mene zanima, ali se kolcanje lahko šteje kot gibuser posted image ker jo zelo malo čutim, edino kolca pa res velikokrat

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2008 13:03:39   
yania
V 1.user posted image  sem vsak dan čutila kako se je mali kolcalo...in pri nas prav nič ne drži, da je velik jedec...obratno...
No zdaj pa sem 2.user posted image , pa še nič kolcanja...sem pa v 25.tednu...pa kar malo pgrešam nežno skakanje,,,
no so pa brce toliko bolj močne...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.11.2008 13:37:17   
titi3
Jaz sem pa mislila, da je to utrip. To se dogaja večkrat in tako enakomerno zato sem pomislila prvo na utrip.

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.11.2008 17:58:09   
Bubble
Ja tudi naši se večkrat na dan kolca ( je še na varnem v trebuhu ), meni se pa milijonkrat na dan kolcne....resnično, to mi je veliko ljudi reklo, da vsakič, ko se vidimo kolcam....ampak samo zdej, ko sem noseča user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.11.2008 9:45:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

user posted image user posted image user posted image  hlip hlip....otrok kolca...naša je neprestano kolcala, moja nečakinja tudi...in za take primere, ki dosti kolcajo...pravijo...da bodo v življenju veliki jedci...user posted image user posted image user posted image ...kar pri nas v obeh primerih lahko potrdim....

Novorojenček pač požira plodovno vodo...

jaz tudi lahko potrdimuser posted image Non stop je kolcal, zdaj pa je ko velik, poje več kot atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.11.2008 11:01:25   
titi3
Tudi naša bo potem požrešna. Mali mišlenček.

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?