mižek -> RE: Ptujčanke (21.11.2008 15:58:20)
|
no prišla sem vas malce pozdravit in vidim da je kar zatišje tu gori, ja nič za mano je prvi delovni teden, moram rečt da je prav pasalo, le da nebi bil Gal bolan in sem imela nonstop v mislih kako je, pa še navadit se je moral nato da je mamica odšla in je ni cel dan, no le 6.5 ur, moiram rečt da sem zadovoljna z delovnim časom, za zdaj se pa bliža sedaj veseli december in imamo veliko dejavnosti planiranih popoldan, tako da se nič kaj ne veselim tega decembra, še dobro da bo moj potem od sredine doma, in nebo gal nonstop v nekem varstvu. Bsasab, vem kako se počutiš ampak ti povem da uživaj v tem času, saj veš kako je sredi šolskega leta boš težko verjetno dobila šiht v svoji stroki, pol jeseni pa se bo ziher ki kaj našlo, jaz imam sedaj tudi le do februarja službo pol pa še sam bog ne ve kaj bo, jaz upam da se bo ki kaj našlo, res ker do takrat se bo gal navadil da sem pač v službi in bi spet potem čez mesec dva pač kako dolgo bi iskala službo ga morala spet vse jovo na novo navajat da me ni. Tako malo sem se razpisala, zdaj pa grem malo lenarit, dokler se gal ne zbudi
|
|
|
|