Sisy -> ZASKRBLJENA (14.3.2005 11:30:11)
|
če ti kaj pomaga ena super dieta po kateri nisi lačen,kilce grejo pa kar lepo dol....Jaz sem jo pričela "izvajat" prejšnji teden in sem v enem tednu izgubila brez kakršnih koli muk in lakote 3 kg: SHUJŠEVALNA DIETA UKC iz Kardiološkega dispanzerja v Celju Za uspešno hujšanje priporočamo dieto, ki jo priporočajo na Kliničnem centru v Ljubljani, po kateri shujšaš cc 9 kg v 14 dneh. Shujšaš pa zato, ker se spremeni presnova v telesu . Po končani dieti, ki traja 14 dni - začneš normalno jesti kar pomeni, da uživaš dosti zelenjave in balastnih snovi, pusto meso, malo maščob rastlinskega porekla (olivno olje), ter si ob tem redno fizično aktiven. Potrebne so tudi redne kontrole telesne teže! Priporočen in preizkušen jedilnik !!! :muca:PONEDELJEK Zajtrk: kava brez sladkorja v poljubnih količinah, polno zrnata žemljica Kosilo: 2 kuhani jajci, osoljena špinača kuhana na vodi Večerja: velik zrezek (18 dkg) ali biftek na olju v ponvi, zelena solata :muca:TOREK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: velik zrezek, zelena solata, poljubno sadje Večerja: kuhana šunka v poljubni količini :muca:SREDA Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: 2 kuhani jajci, zelena solata, 1 paradižnik Večerja: kuhana šunka, zelena solata :muca:ČETRTEK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: piščanec na žaru, solata Večerja: sadje in jogurt v poljubni količini :muca:PETEK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: zrezek na žaru, zelena solata, sadje po izbiri Večerja: kaj imate najraje na jedilniku :muca:SOBOTA Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: Kuhana riba ali zrezek na žaru, solata z limono Večerja: ista kot v petek :muca:NEDELJA V nedeljo pa uživaš svoje najljubše jedi v zmernih količinah! lp
|
|
|
|