Kopalke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Maxica -> Kopalke (14.3.2005 9:31:47)

Tudi midva z Maxom sva se prijavila na plavanje z dojenčkom-sva v soboto šla na probo in nama je bilo super:bravo:. Sedaj me pa zanima, kje naj kupim kopalke zanj, da si jih ne bom vedno sposojala. Sem videla, da imajo eni prav ene take hlačke, obstajajo pa tudi ene take nepremočljive hlačke, ki se jih obleče kot pleničke. Kaj je bolje in kje kupiti?:zmeden:

malika -> Kopalke (14.3.2005 9:33:18)

Neoprena ne kupuj-škoda denarja. Kopalkice dobiš v DM, Mothercare,...lahko pa uporabiš tudi navadne kopalne pleničke za enkratno uporabo, dobiš jih v DM.

NinKa -> Kopalke (14.3.2005 9:42:24)

Jaz sem našemu škratu kupila une v DMu, lani ko smo šli na morje. Ene take plave bokserce. Ful držijo. Jaz ne bi kupovala neoprena, ker se mi zdi prevec drag.

Une kaj pa so za enkratno uporabo pa ...na dolgi rok tut kr drago pride....

:sloncek::kuza::sloncek:

lin -> Kopalke (14.3.2005 9:45:31)

Mi smo kppalkice kupili v Mather care v Lj v btc cca 2.500sit

Anonimen -> Kopalke (14.3.2005 10:05:29)

Ja Mothercare v Emporiumu ali ene druge firme v DM. So super, jih imaš za zelo dolgo časa. Tiste neoprenke se pa meni tudi zdijo bolj metanje denarja proč. Mi smo imeli te navadne kopalkice, ki imajo folijo med notranjim in zunanjim blagom, in so bile super.

Jančika_ -> Kopalke (14.3.2005 10:08:05)

Jaz pojma nimam o teh rečeh - a potem daš pod te kopalkice še pleničko, al grejo na golo kožo? Sploh si jih še nisem od blizu pogledala:zmeden2:.

Anonimen -> Kopalke (14.3.2005 10:09:16)

Ne, Jančika, samo kopalkice. Seksi, a ne? Saj imajo znotraj frotirček, vmes nepremočljivo folijo, na zunaj pa tak blago, kot vsake kopalke.

malika -> Kopalke (14.3.2005 10:12:03)

Ja samo kopalkice. Naš ima bokserce (take sexi :)- kupili v Zari) in ko se polula vse mimo steče. :)-Pokakal pa se hvala bogu še ni :bravo: .
Drugače pa so čisto navadne kopalke-te ki jih imamo mi.

Jančika_ -> Kopalke (14.3.2005 10:58:56)

:)- Seksi, ja! Bomo mi po moje kar nudisti še naprej, pa bova z eno lopatko za njim laufala:)-. S tisto za pasje drekce.

Anonimen -> Kopalke (14.3.2005 11:00:21)

Ja, na morju je to možno, v bazen pa ga niti ne spustijo brez kopalk. Kar je seveda prav.

Stran: [1]