Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ulomki napisani v mat.knjižici 22.9.2008 12:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučibači Ali imate na str. 7, tam kjer je napisan pregled in zdravljenje napisane kakšne enačbe? Nimam nobenih enačb , tam mi zabeleži kadar mi naredi vaginalni pregled. Po mojem ima vsaka G svoje finte, tko da najbolje da jo naslednjič kar vprašaš.
|
|
|
|
RE: ulomki napisani v mat.knjižici 22.9.2008 13:17:25
|
|
|
|
AnciM
|
To misliš stolpec za razdaljo simfiza/fundus? Meni je pisala P - 2, P, P+3... Pomenilo naj bi pa to do kod sega maternica: dva prsta pod popkom, do popka, tri prste čez popek... Ulomkov pa nimam
|
|
|
|
RE: ulomki napisani v mat.knjižici 22.9.2008 14:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
AnciM - Meni na s/f piše npr. 15, 22, 34 cm. Nikoli nekih ulomkov, ali P-2 ali kaj podobnega. Sej pravim, da ima vsaka G svoje "muhe" in navade.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......