|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi znaki
22.9.2008 7:42:13   
Anonimen
včasih preberem, da so nekatere že vedele, da so noseče še pred izostankom M. Kakšne znake ste imele?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi znaki
22.9.2008 7:59:41   
Detece
Jaz sem med temi. Pred izostankom user posted image  še nisem opazila kakšnih znakov, ampak sem enostavno čutila (notranji glas). Nekatere imajo to bolj izrazito, druge s5 ne. O samih znakih nosečnosti je pa veliko napisanega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2008 9:33:08   
Naja30
Midva sva delala na tem, tako da sem pričakovala in sem tudi vsakič vedela. Bolj po znakih kot po kakšnem notranjem glasu.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2008 10:50:38   
akin
Jaz sem tudi bila precej prepričana da sem noseča še pred izostankom menstruacije. Pa ne zaradi "notranjega glasu" (ta je bil precej močnejši en mesec prej, ko v resnici sploh nisem zanosila, hehe, sem pa dovolj upala na to, da se je zdelo resnično)
No, moji znaki so bili čisto fiziološke narave. Prsi so me namreč bolele močneje kot sicer pri menstruaciji in kar niso hotele nehat, pa neverjetno utrujena sem bila kar naenkrat. V tem času smo namreč ravno zidali, in med tem ko sem prej zdržala cel dan poštene fizične aktivnosti, sem se po zanositvi že po slabi urici dela rada zavlekla v kakšen "skriti kot" kjer sem malo špricala in počivala, čeprav sem bila sicer pridna kot mravljica in ni takšno lenarjenje meni čisto nič podobno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2008 11:09:05   
byanca
jaz sem imela iste znake kot pred menstruacijo: sitnoba, boleče polne prsi, krči. to so bli prvi znaki. slabosti so prišle šele v začetku drugega meseca.

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2008 13:14:21   
AnciM
Ponavadi vemo pred izostankom, ker čutimo, da nekaj ni tako kot ponavadi. Mene ni nikoli bolelo pred menstruacijo, takrat pa me je kar naprej nekaj špikalo v trebuhu. Sem si rekla al sem user posted image , al pa me napadajo hudi ginekološki problemi. Kak dan pred izostankom so pa še bradavice postale tako občutljive, da sem kar poskočila, če se jim je moj user posted image preveč približal.

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2008 13:19:03   
VRTNICA84
Jaz sem tudi takoj vedela, da sem noseča. Brez nekih znakov. Spomnim se, da sem imela rahle krče. Po menstruaciji pa ne morem sodit, ker ni bla redna.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2008 15:01:00   
Inigo
prsi so mi zrasel, prej so bile precej majhne... potem pa je bil naenkrat modrc premajhen user posted image pa zelo mozolasta sem postala. 

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2008 15:52:10   
Piruri
Jaz sem vedela, ker se mi je oprsje povečalo za kakšno številko user posted image ...drugih simtomov pa do vgnezditve nisem imela....pol pa kar naenkrat vse sorte-torte....

www.by-ab.si

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2008 15:52:30   
Katjusa
zdej sem 2. noseča in obakrat smo se trudli v povprečju 2 leti enkrat več enkrat manj in sem točno vedela da sem noseča brez vsakih znakov..... ne vem enostavno veš da je to to,...... znake sem dobla ene 3 tedne po že opravljenem testu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2008 12:01:52   
katha
hej!

Sem v 8 t in par dni. prsi ima še vedno večje. slabost je po enem tednu minila. Hvala bogu. sem mi pa redno paha oz. dviguje, ko zavoham določeno hrano. ampak mi ni slabo. Pritisk na mehur čutim samo zjutraj, ko se zbudim. čez dan se mi ne zdi, da hodim tako veliko lulat. popijem največ 1,5 l vode na dan.
malo me skrbi, da je vse ok. a to so normalni znaki, ali mi kateri manjka, da bi bilo lahko kaj narobe. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2008 13:21:54   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: katha

hej!

Sem v 8 t in par dni. prsi ima še vedno večje. slabost je po enem tednu minila. Hvala bogu. sem mi pa redno paha oz. dviguje, ko zavoham določeno hrano. ampak mi ni slabo. Pritisk na mehur čutim samo zjutraj, ko se zbudim. čez dan se mi ne zdi, da hodim tako veliko lulat. popijem največ 1,5 l vode na dan.
malo me skrbi, da je vse ok. a to so normalni znaki, ali mi kateri manjka, da bi bilo lahko kaj narobe. user posted image

Kateri znak pa bi ti lahko manjkal in bi zaradi tega morala biti v skrbeh.
Vsaka nosečnica ima različne znake, in sigurno nimaškup znakov - ki jih ima morda ena druga, pa to ne pomeni, da bi se morala zaradi tega obremenjevati. Uživaj v nosečnosti in dokler ni potrebe, se ne obremenjuj preveč s znaki drugih nosečnic.

(odgovor članu katha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2008 10:55:33   
Anonimen
Ja, ne sekiraj se. Večinoma so znaki same neprijetne stvari. Meni ni še popolnoma nič (6 teden) in navijam, da bi čim dlje ostalo tako. Vsaj brez slabosti.

(odgovor članu katha)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2008 11:11:36   
TinaV*
Naj se vam pridruzim v debati...in opisem svoje znake...

mesec in pol sploh vedla nisem da sem noseca...hehe tudi M sem mela samo dost manj mocno ko obicajno....ko sem pa vidla  + sem bila tako vesela,moj pa sploh ni mogel verjeti in za teste sva zapravila se veliko denarja ker je sel se po vec,kao ne zaupa (hah saj je ampak je bil presrecen,pa ni mogel verjet) ...
na hitrem za tem se je pa zacelo,slabost...da dol pades(teden in pol)...potem so bili se problemi z zobmi do 6 meseca....kislina me je pekla...
pac obicajni nosecniski problemi...no da ne jamram mam se par dni do roka pa se je ze davno obrnilo na boljse...razen tega da mam trebuh ko da nisem noseca...no pa tecna sem vcasih user posted image  user posted image  user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?