Odklepanje mobitela (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Lianna -> Odklepanje mobitela (21.9.2008 22:00:42)

Čez 1t se za nekaj časa selim v tujino. Tam si bom kupila njihovo sim kartico, zato bi rada da mi nekdo odklene moj mobitel. Na simobilu mi ga nočejo, saj odklepajo samo mobitele, ki so vsaj 2l stari. Pozna katera koga, ki ga odklene za kakšno normalno ceno? Zanima me Ljubljana.

Lp

Ribica ** -> RE: Odklepanje mobitela (21.9.2008 22:37:03)

Eden je tukaj pri kriziscu Na jami in Celovska, mislim da neka Ona99 ali nekaj podobnega. Meni so tukaj odklenili Nokio, ki se je ni dalo odklenit s kablom, ampak je bilo nekaj bolk komplicirano (pojma nimam, kaj). 

hrabra miška -> RE: Odklepanje mobitela (21.9.2008 23:31:58)

Pozdravljena!
Jaz sem tudi pred enim mesecem nesla pri nas odklenit mobitel,pa mi je trgovec ponudil folijo,ki se nalepi preko sim kartice(lahko jo odlepiš in prilepiš na drugo,se pravi je prenosliva) in ti ni treba telefona odklenit. Ker ko ti telefon odklene izgubiš garancijo. Sem kupila tole folijo in deluje,stala je pa 20€.Probaj vprašat za to. Bilo pa je v mobitelovi franšizi,telefon je pa  od simobila.

Kerensa* -> RE: Odklepanje mobitela (22.9.2008 3:08:36)

Poslovna stavba Kompas Hertz-a oz. zadaj na dvorišču za Kompas-om in Avtotehno Vis... podjetje Omtrade d.o.o.... cena za odklep omrežja je bila še pred kratkim 10€ za večino GSM-ov... urejeno v nekaj minutah, dobiš pa tudi račun.

Felicita -> RE: Odklepanje mobitela (22.9.2008 16:13:28)

btc, hala a, spodaj. 15€ je stalo, ko sem ga jaz odklepala...

Stran: [1]