|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barva las
21.9.2008 17:37:53   
ery
Ojla..

A se katera spozna kakšna barva las paše k obrazu? Tako je... sem šla k eni frizerki, ki mi je naredila super frizuro na paž, vsi rečejo, da je kul... ampak iz blond frizure ne morem... Sem bila enkrat mal temnej, pa so rekl, da zgledam starejša. Itak dam pramena...

Drugače imam pa svetlo polt, sploh obraz..malo rdečkast-nos, lica,-...user posted image ... sivo modre oči..

Se katera kaj spozna ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barva las
21.9.2008 17:44:40   
miki8
Eli,
pojdi na virtualna preobrazba natančneje na www.elite-makeover.com se registriraj in naloži svojo fotko in ustvarjaj, po moje boš našla pravo barvo.

Lpuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2008 17:51:49   
Mišni
Mittelblond bi ti pasala. Ali pa naturblond.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu miki8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2008 18:20:44   
ery
Miki8, sedaj sem se registrirala. Kakšna fotografija pa mora biti, ker mi sedaj napiše, da fotografije ne more obdelati?

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2008 18:32:20   
Pupsika
Jst sem šla čisto iz blond na temno rjavo in mi je takoooooo žal...Sicer sem jst to morala narediti,ker sem imela res čisto uničene lase od peroksida in je bilo to edini način.
Se pa ful slabo počutim in komaj čakam, da se mi lasje popravijo in grem nazaj na svetlo, ampak ne pa več belo tko kot sem imela do sedaj.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2008 18:34:22   
ery
Lacey..sej to je fora ja... Jaz se tudi vedno ajbolj počutim v blond barvi.. ampak vedno pa nekaj premlevam o tej barvi, kao da ne bom skos ista. Na koncu pa zmeraj pristanem na blond. Mi je pa tisto zanimivo, da lahko pogledaš kaj naj bi ti pasalo... link od Miki8...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2008 18:59:16   
Pupsika
ery, evo jst sem istauser posted image .
Zmeraj si rečem, da ne bom več rjava, ker se v blond najbolje počutim, potem me pa neki prime pa se pobarvam in mi je zmeraj žal, potem pa samo čakam, da grem nazaj na blonduser posted image .
Ampak zdej sem pa to mogla narediti, ker bi ostala brez lasuser posted image ...

Iz lastnih izkušenj, ne pobarvaj seuser posted image ...daj si kakšno temnejšo blond samo rjave neuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2008 19:06:41   
Anonimen
Če si blondinka naravna si ne dajej rjave barve gor. Bo zgledalo k da si plešasta k bo mal narastkauser posted image

Jaz imam isto svetlo kožo, modre oči.....pa mi blond najbolj paše. Tako medeno blond. Tople barve v glavnem. Imela sem pa tudi oranžno....pa je bla tud super, še bolj kot blond v bistvu, sam se ne morem odločit da bi si jo še kdaj dalauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2008 19:14:03   
ery
Joj kake smo ženske...user posted image Točno tako jaz naredim kot Lacey. Joj... heheh...

Sedaj pa sprašujem kakšna je medena blond? No mislim pa, da mi oražna ne bi pasala zaradi malo bolj rdečih lečkov, noska, itd... Bi se teplo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2008 19:16:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Joj kake smo ženske...user posted image Točno tako jaz naredim kot Lacey. Joj... heheh...

Sedaj pa sprašujem kakšna je medena blond? No mislim pa, da mi oražna ne bi pasala zaradi malo bolj rdečih lečkov, noska, itd... Bi se teplo...

Za to so pa puder izumluser posted image

Medena barva kakšna je? Hm....barve medu?user posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2008 19:19:57   
kofetek2010
obstaja tolk različnih blond odtenkov, da ti res ni potrebno izbrat drugo kot le en drug odtenek blond barve user posted image

sama sem trenutno kar fajn svetlo blond in si bom za čez zimo dala pobarvat na mal temnejšo blond, poleti pa spet na svetlo user posted image

< Sporočilo je popravil jana73 -- 21.9.2008 19:21:39 >

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2008 19:42:13   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

obstaja tolk različnih blond odtenkov, da ti res ni potrebno izbrat drugo kot le en drug odtenek blond barve user posted image

sama sem trenutno kar fajn svetlo blond in si bom za čez zimo dala pobarvat na mal temnejšo blond, poleti pa spet na svetlo user posted image

točno to!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2008 22:40:05   
ery
Ja sej vem da obstaja ful blond odtenkov.. sedaj imam tako svetlo...

o a ni tko, da mora barva poudariti tudi obraz? Ne da se vse nekako zliva v eno-mootono, bela barva obraza in svetle blond?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.9.2008 22:46:14   
Anonimen

Ja sej vem da obstaja ful blond odtenkov.. sedaj imam tako svetlo...

o a ni tko, da mora barva poudariti tudi obraz? Ne da se vse nekako zliva v eno-mootono, bela barva obraza in svetle blond?

Zato si pa daš tako barvo da ne zgledaš k da nisi že tri dni spalauser posted image
Pa zato se pa na frizerjih ne šparauser posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.9.2008 23:01:16   
ery
Brisačkarca se čisto srtinjam s tabo ...user posted image Zato pa:

1. Najbolj se počutim v blond barvi.
2. Pravijo, da sem kot rjavolaska starejša in bolj resna.user posted image
3. Prav zato bi rada eno tako lepo blond, da ne bi bila tako bleda v obraz.

No to moram sedaj frizerki oment, pa bomo vidl kaj bo ven prišlo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.9.2008 3:22:54   
Kerensa*

Hja... tole so meni rekli pred kratkim... sem namreč naravna rjavolaska, pobarvana na blond... temne barve me postarajo, ampak s svetlimi pa izgledam kot smrklja user posted image ... po 9-ih letih peroksida pa sem ravno v fazi psihičnih priprav na barvanje na rjavo, tako, da... za bolj resno me pa nihče ne bo imel tudi potem... ker NISEM. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.9.2008 7:49:53   
miki8

Miki8, sedaj sem se registrirala. Kakšna fotografija pa mora biti, ker mi sedaj napiše, da fotografije ne more obdelati?
V bistvu sem gor naložila fotko iz digitalca,sicer ne vem točno v katerem formatu je to, ampak meni je delovalo, ne vem zakaj tebi ne?
Lp

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.9.2008 9:26:05   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Hja... tole so meni rekli pred kratkim... sem namreč naravna rjavolaska, pobarvana na blond... temne barve me postarajo, ampak s svetlimi pa izgledam kot smrklja user posted image ... po 9-ih letih peroksida pa sem ravno v fazi psihičnih priprav na barvanje na rjavo, tako, da... za bolj resno me pa nihče ne bo imel tudi potem... ker NISEM. user posted image

Mislim, da nobene priprave ne pripomorejo k manjšemu šokuuser posted image ...Jst sem že 2 tedna rjava pa še zmeraj , ko se pogledam v ogledalo sem nesrečnauser posted image ...In samo čakam na november, ko imam zeleno luč( od frizerke), da mi naredi svetlejše pramene.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.9.2008 9:30:47   
ery
Hja... bom jaz kar na blond ostala... sem lani dala rjava pramena, pa sem se skos gledala v ogledalo. Drugače sem pa tudi naravna rjavolaska.
Le odtenek blond barve moram izbrati še....

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.9.2008 9:56:49   
Pupsika

Hja... bom jaz kar na blond ostala... sem lani dala rjava pramena, pa sem se skos gledala v ogledalo. Drugače sem pa tudi naravna rjavolaska.
Le odtenek blond barve moram izbrati še....

dobra odločitevuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.9.2008 16:16:45   
Anonimen
Hja, jaz sem se tudi kot bjonda dobro počutila, ampak sem se MORALA pobarvati na rjavo, ker mi je dolgotrajno barvanje las na blond (naravno sem temna) zelo zelo uničilo lase user posted image .. Zdaj sem rjavolaska že kakšno leto, lasje so super, zdravi, dolgi.. user posted image  Me pa blond barva še vedno mika user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
23.9.2008 19:15:36   
migrena
jaz sem šla iz blond na rdečo, pa je ok,.....vsaj pravijo takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.9.2008 20:14:41   
ery
Meni pa ne vem če bi rdeča pasala, ker sem bolj rdečelična in rdečenosauser posted image in pol bi se vse sekalo. Če pa nisem rdeča, sem pa bolj bleda.

zdej pa povejte ali prilimajte barvo blond odtenka, ki bi pasal k obrazu... da bi rdečičo "ubil". v ponedeljek imam frizerja. user posted image

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.9.2008 20:19:02   
Mišni
To je medena, ta bi ti mogoče pasala:

user posted image

Drugače je pa meni ta lepša, pa se mi zdi, da bolj pomiri rdečico obraza:
user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.9.2008 21:41:58   
ery
Mišni, ta prva mi nekak na oranžno potegne, ta druga mi je pa kar lepa. Je pa čist drugačna blond katero mam zdej. sedaj imam...pačblond.... user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?