zimska vreča ali zimski pajac (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

cambi -> zimska vreča ali zimski pajac (21.9.2008 15:55:46)

Zraven vozička nisva dobila zimske vreče-sedaj pa se odločava med tema dvema rešitvama. Zraven imava samo zaščito pred vetrom, ki pa ni ne vem kaj. Spalne vreče so ful različnih cen od 35 do 80 evrov, pajaci so seveda cenejši. Zanima me kakšne imate kaj izkušnje-ne cenovno, ampak glede praktičnosti. Kaj je bolj praktično?

sončnica13 -> RE: zimska vreča ali zimski pajac (21.9.2008 16:27:34)

Če rabiš samo za v voziček je bolj praktična( za oblačit) vreča. Sicer pa sem bolj za pajaca, ki pa je bolj praktičen zaradi pripenjanja v avtosedež. Mi smo imeli pajac.

klavdiy4 -> RE: zimska vreča ali zimski pajac (21.9.2008 17:10:02)

čaw..

tudi midva se odločava med tema dvem med pajacom in vrečo, pa bova najbrž vzela kar pajac, je bolje za lupinico...

tancho -> RE: zimska vreča ali zimski pajac (21.9.2008 17:11:59)

koliko je pa star tvoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ?

če še ne hodi oz. ne bo hodil v teh zimskih mesecih bi mu jaz raje kupila vrečo - se lažje obleče in ne rabiš natikat oz. kupovati čevljev. v h&m-ju v ljubljani(citypark) imajo zimske vreče z zadrgo med nogami, da jih lahko spremeniš v pajaca. se mi zdi to najboljša varjanta

cambi -> RE: zimska vreča ali zimski pajac (21.9.2008 20:09:57)

konec meseca bo stara pet mesecev. Rabiva pa v bistvu zadevo in za v avto in za v voziček. Verjetno se bova odločila kar za vrečo - upam, še na kakšno poceni varianto, pajaca lahk pa še vedno kupim, pa tud ni tako drag kot vreča.

2 Sraki -> RE: zimska vreča ali zimski pajac (21.9.2008 20:46:04)

Vreča za v voziček, dekca pa za v avto.  Dekco lahko brez problema odstraniš ko se avto segreje, z pajacem pa je kar nekaj dela.

Stran: [1]