Hojla (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

niki5 -> Hojla (13.3.2005 21:58:12)

full vas občudujem, tri otročke imet :love:

L&F&B -> Hojla (13.3.2005 22:00:35)

Mislim, da ne bom nič spravla več skupaj. Sedaj sem kot:muca:, z zadovoljstvom predihujem te mirne minutke, ki sem si jih privoščila za danes. Je bil pa lep dan in lahko rečem, da sem zelo vesela, ker sva uspela preusmeri nesporazum z možem v koristen kompromis za vse tri. Mogoče pa se bom naučila celo pogajat...

lutka -> Hojla (13.3.2005 22:03:32)

Moja dva za zdaj še samo riti dvigujeta,pa rikverc greta.
Se Matic tolk hiter zmatra;),potem pa obupa,pa gre nazaj na hrbet.
Žiga pa še kar vstraja,mislim,da bo kmalu začelo it naprej:bravo::bravo:

Gina -> Hojla (13.3.2005 22:08:15)

O, Lutka, zdaj šele najhujše pride:)-:)- Naš je zdaj že v tej fazi, da če med vrata dam stajico, jo umakne in gre mimo, pa ven iz sobe. Je tolk prefrigan. Pa tako hitro po vseh štirih, da moram kar zalaufat včasih. Koliko je pa ta velika stara? Saj je punčka a ne?

Didldudl...ne vem, kako imaš že nik, po moje je celo življenje en sam kompromis, pa kakorkoli že obrneš:)-

Gina -> Hojla (13.3.2005 22:09:15)

Ups, fantek je..:zmeden2:

lol -> Hojla (13.3.2005 22:15:09)

Miška a tvoj mali je star 6.5meseca pa hodi?

lutka -> Hojla (13.3.2005 22:20:33)

Ne,ne gina, punčka je.Če bi zdaj tole prebrala:(,si zdaj pušča dolge lase,ker jo imajo vsi za fantka:)-:)-:)-

Ja, sej me je kar strah ,kaj še pride.Meni bi bilo trenutno dost,če bi začela ponoči spat:zmeden:
pet noči že nimam pravega spanja,pa mislim,da danes ne bo nič boljše:((:((.

Tvoj že spi celo noč?

india -> Hojla (13.3.2005 22:20:38)

Njet,lol, moj Mark je 10 mesecev, v opisu še nisem popravla, maja bo 1 leto!

Je pa pri vsem izredno hiter, mi je prav smešno,ko Lutka piše,da hodita ritensko pa da tazadnje gor dvigujeta. Naš frajer si sam vrata odpre! Nič več ni varno pred njim:(:(:(

Hehe, se spomnim skoraj 20 let nazaj, je moja nečakinja hodila tako, da se je po riti vozla in to fuuuul hitro, po vseh 4 sploh ne.
:)-:)-:)-:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]