CUKRČEK -> RE: Volitve (21.9.2008 22:22:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK pol pa nič.... Važno, da je bilo fajn..tud če ne vemo, zakaj. veš kaj mi je zanimivo? Da zna biti veliko ljudi (levičarjev) kritičnih do 12. letne vladavine. Prav tako smo kritični do SDS-ovske vladavine. Ampak ti se pa sedaj obnašaš tako, kot da ne bi ta vlada naredila ene same napake. kaj res tako misliš? Ker pomoje ne obstaja človek na tem svetu, ki ne bi naredil slej ko prej eno napako...... kaj šele več ljudi na različnih področjih...... zakaj sama nisi kritična s tem, kaj je vseeno vlada naredila slabo..... Pa saj meni je konec koncev čist vseeno , kdo zmaga, Po eni strani mi je še bolj všeč, da zmaga PAhor. Da bodo ljudje videli, da tudi on ne bo pozlatil Slovenije. Pa tudi za Janšo ne pravim, da je vse Ok naredil. Samo je pa res glupost od gluposti, da pravte za Janšo , da je vse zafural. Konec pravne države, upokojenci crkujejo, delavci revni zarad Janše, .... Ah dejte no. Me res zanima, kaj bo Pahor naredil. oz. kaj mu bodo naročili. Ker je čist jasno, da je Pahor lutka od Kučana. Ki bo očitno do smrti in še malo po njej, dirigiral naokoli.
|
|
|
|