imam eno vprašanje za vas... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cuma -> imam eno vprašanje za vas... (13.3.2005 21:34:27)

imam eno vprašanje za vas...
se mi še ni zgodilo, zato sprašujem:
noseča nisem (vsaj pred 1 tednom je bil CB še negativen) pa me poleg povečanih in polnih prsi muči še ena zadeva! ko :sloncek: z mojim :love: imam občutek, kot da imam namesto mehurja en napihnjen balonček in čutim tako tiščanje vsake toliko časa. Tudi če se ful smejem me tišči ali ko telovadim.
poznate ta občutek?
prosim za vaša mnenja
P.S.
ta občutek ni tak, kot ko sem napihnjena zaradi hrane!

wawa -> imam eno vprašanje za vas... (13.3.2005 21:49:23)

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

lahko da bi bila napihnjena od česa drugega

koliko po zamudi M si pa delala CB?

cuma -> imam eno vprašanje za vas... (13.3.2005 21:52:52)

ma v bistvu je bila moja :hudicek: tako nenavadna (samo 2dni namesto 7 - imam M redno kot švicarsko uro), da sem delala test 1 teden po njej. prsi pa so že 1 mesec take polne. zdej pa še to tiščanje...mi gre že malo na živce vse skupaj, ker če ni nosečnost, kaj je???? kaj pa če je kaj narobe?

wawa -> imam eno vprašanje za vas... (13.3.2005 22:08:32)

:zmeden::zmeden::zmeden: uf tole je pa zapleteno....nimam pojma lahko več ali manj samo ugibam kot ti....upam da bo katera druga kaj več vedla....

Jaz bi naredila še enkrat test, potem pa če nebi bilo nič, tvoj občutek v želodcu pa še vedno bi se lepo naročila na en pregled pri G...škodit ne more....:zmeden::zmeden:

tinkamiška -> imam eno vprašanje za vas... (13.3.2005 22:15:42)

:zmeden::zmeden::zmeden:

cuma -> imam eno vprašanje za vas... (13.3.2005 22:32:24)

mislim, da se bom šla jutri naročit k G. najbrž bo trajalo preden bom na vrsti...vam sporočim
:rozica: hvala za odgovore

wawa -> imam eno vprašanje za vas... (13.3.2005 22:38:08)

Upam da je vse OK, držim :miska:

AKŠ -> imam eno vprašanje za vas... (13.3.2005 23:44:45)

cuma...će boš mogla predolgo čakati na G ,pol je bolje dat 600 SIT v laboratoriju in ti tam naredijo 100% test. Ker je pa tudi tako, da če si zelo malo noseča, se tudi na UZ še ne bo videlo....

bom držala pestke da je :modri::roza:

Skye -> imam eno vprašanje za vas... (14.3.2005 6:47:43)

cuma držim :miska::miska::miska::miska::miska:, da boš izvedela kakšno pozitivno novičko:)

Andy13 -> imam eno vprašanje za vas... (14.3.2005 11:45:42)

Cuma, tudi jaz držim :miska::miska::miska: zate, da si srečka :nosecka:!

cuma -> imam eno vprašanje za vas... (14.3.2005 17:59:21)

Čau punce!
Naročila sem se pri G in jo imam šele 24.3.!
22.3. pa ne pričakujem :hudicek: ,tako da :zmeden: bom morala kar počakat...če ne bom zdržala do M, bom pa še enkrat delala test. vsekakor vam javim, če bo kaj novega.
se mi je pa preselilo tiščanje na desni jajčnik...:zmeden2:
če bi mene pred 1 letom kdo vprašal, kje boli jajčnik, kdaj in kako čutim ovulacijo ... bi ga samo debelo pogledala:zmeden:
zdej pa, sej me vidite, 8)
vem vse in ne vem nič! :)-

mtina -> imam eno vprašanje za vas... (14.3.2005 18:07:09)

ej čao.

Jaz imam isti problem.

Menze nič, test delala in je negativen; pritisk v jajčnikih - zdaj enem, drugič drugem. boleče prsi in lulanje non stop.

Čudno, čudno.

:zmeden2:

LP tina

muriel -> imam eno vprašanje za vas... (15.3.2005 11:40:30)

dekleti, v lekarno po Romed, ki stane le 400 SIT in je cist ok, pa bomo resili problem, a?! ;)

drzim pesti!:modri::roza::miska:

Stran: [1]