prenizka temperatura (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anay -> prenizka temperatura (21.9.2008 9:22:06)

Punce res ne vem kaj naj. Preboleli smo 6. bolezen in zakoj po dobljenih izpuščajih je hčerka imela tem. 35,3C. zdravnica je dejala, da je to pač del te bolezni in, da bo z izpuščaji tudi prišla normalan temperatura. Vendar ni. zato sva odšli včeraj k dežurnemu in mi zdravnica prijavi, da je vse OK. Temp. 36,5C, srček uredu, kisika 99% utrip120. Ampak ponoči žespet. Kljub kurjenju in, da ne rečem develosti in št. kovtrov temperatura 35,3C potem se je dvignila na 36C. Kaj naj bi to bilo? Sej greva jutri spet nazaj k svoji sdravnici ampak vseen mi je težko in me je strah kaj bi lahko bilo narobe. A ma katera podobne izkušnje?

piamaria -> RE: prenizka temperatura (21.9.2008 14:13:34)

Anay moj sine tudi sedaj niam več, kot 36 skor nikoli, ima verjetno nizek pritisk in se tolo počasi greje, bolj bi bilo nevarno, če bi ga pregrevalo...po pričanju psihiatrov vem, ker sem jaz ful skrbela glede tega, drugači pa vibrira temp lahko tudi za dve stopinje pri otroku.
Izmeri v ritki in v ustih, potem pa odčitaj pravo povprečje.
LP

Anay -> RE: prenizka temperatura (21.9.2008 16:26:12)

najprej hvala za odgovor piamaria. Skrbi me zato, ker mi je včeraj rekla dežurna zdravnica, da res ni panike ampak panika nastane ko bo imela samo 35C. Takrta moramo nujno na Metelkovo ker gre lahko za nepravilno delovanje srca. Sam me pa rezultati begajo ker so OK. Sem pa zdele zasledila tudi,da gre za lahko za nepravilno delovanje ščitnicE.

Stran: [1]