Otroški kovterček! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Lu -> Otroški kovterček! (20.9.2008 21:07:00)

Kaj menite, je primerno za 2.letnega otroka?
Prešita odeja

Posteljne odeje iz mikrovlaken, pralno do 95°C.
Material: vzdržljiva, izjemno mehka prevleka iz mikrovlaken (100% poliester) s polnilom iz votlih vlaken, 100% poliester, bo poskrbela za sanjski užitek med spanjem. Funkcijska klima vlakna za optimalno izravnavo temperature in vlage. Prav tako je zelo primerno za alergike in astmatike. Primerna za pranje pri visokih temperaturah in sušenje v ...

bt08 -> RE: Otroški kovterček! (20.9.2008 21:30:47)

Bom mal povedala moje mnenje za ta poliester.Ko slišim to besedo se mi kr frtajčka v glavi.Poliester je to da je vseeno če otroka al pa sebe pokriješ kr s polivinilam in je to to.Poliester je primeren res če je ptrok ali človek alergičen na dlake,perje,bombaž....

Moj tir letni in pol otrok ima zdaj ko je v veliki postli pozimi puhasto prešito odejo,ker smo navajeni spati v hladnem,zato ima najboj tolpo odejo pa še lahka je in se tud mal ne zbrca,za poletje ima pa odejo iz koruznih vlaken pere se na 60°,lahka tanka.Sta pa obe odeje naravni.Dobi se že puhasta odeja ko se lahko pere če je važno da se odeja pere.
Ko je bil pa dojenček je imel pozimi volneno prešito odejo ki se je prala na 40°,poleti pa isto koruzno odejico,ta zadnji dve sta bili obe za v posteljico.
Blazino ima pa tudi mešanco puh in perje ker je mehka in se komej kaj pozna da im blazino pod glavo!
Mi damo mal več za spanje in si kr privoščimo kvalitetno spanje!

Lu -> RE: Otroški kovterček! (20.9.2008 21:39:46)

Ma sej zato sem pa vprašala, ker men tud ni tale poliester. Od katere firme pa imaš za tamalga kovter?

a.jda -> RE: Otroški kovterček! (21.9.2008 9:14:46)

Mi imamo en tak kovterček od odeje, ker je mala alergična na pršice. pozimi ga oblečemo v flanelasto postelnino, da je bol toplo. nam se zdi v redu.

maya2 -> RE: Otroški kovterček! (21.9.2008 11:04:43)

Mi imamo vsi trije od odeje: tkanina: 50 bombaž, 50 poliester ... polnilo 100% poliester. Sva takrat veliko spraševala, pa je rekla da je o posebej obdelana zadeva in ni to tko kt kakšna polister bluza kot nam na misel pride [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne vem.... res pa je, da mene je vedno prej zeblo kar imam to novo odejo, pa me nikoli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bt08 -> RE: Otroški kovterček! (21.9.2008 15:03:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Ma sej zato sem pa vprašala, ker men tud ni tale poliester. Od katere firme pa imaš za tamalga kovter?

Lu jaz delam s temi stvarmi tko da sem si kupla kr v naši trgovini.Mam pa od avstrijskega proizvajalca koruzna vlakna,perje in puh imam pa madzarskega.

Če te kej več zanima mi daj na ZS pa ti več povem,da ne bo reklame!

Maya glede poliestra maš sedaj sto in en poliseter na različne načine predelan.Samo  poliester je poliester,tako kot maš več vrst solate in je solata solata in ni fižol.Sej me razumeš ne vrjetno!Jaz osebno ne odobravam poliestra,pa naj bo ne vem kaj.Samo vem da če sem seb kupla orenk odejo,da bom otroku tud privoščla le najboljše.Ima pa vsak svoje mnenje in mišlenje!

Stran: [1]