pohistvo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> pohistvo (13.3.2005 20:20:11)

ali poznate v avstriji kaksne trgovine kjer prodajajo pohistvo, razen ikee in kike?:zmeden2:rabim predvesm za dnevno sobo:)

Anonimen -> pohistvo (13.3.2005 20:36:30)

Midva sva decembra opremila stanovanje čisto na novo in je bil velik problem opremiti dnevno. Hotela sva imeti stil Rolf Benz ampak si to niti pod razno nisva mogla privoščit!

Dnevno sva kupila v Ikei za cca. 800 evrov in 200 000 sedežno!

Lahko jutri naredim album in ti pošljem geslo!

Vse pa preiskala tak da sem na tekočem s pohištvom! Če te kaj zanima samo vprašaj

Bojana

Anonimen -> pohistvo (13.3.2005 20:38:59)

Bojana pa bi bla ti tak dobra pa bi mi to pokazala?:):bravo:superca9nebesa

Mi2 iscema nekaj cisto na izi za ne temno steno, razne policke in plac za tv, dvd, video,xbox,...Nekaj sma ze gledala v ikei in kiki ja, pac sem misla ce imajo kje se kaj:ups::)

Anonimen -> pohistvo (13.3.2005 20:40:10)

aja:ups:sedezno pa ze imava nagledano v rutaru, samo je noceva tam kupit(slabe izkusnje), pa cakamo da jo malo znizajo:)-

lp:rozica:

Mina1 -> pohistvo (13.3.2005 20:44:30)

XXXLUTZ Celovec, malo naprej od Kike - ful dober center;)

pa-pa Mina1

Anonimen -> pohistvo (13.3.2005 20:45:11)

Jutri ti sporočim! Vendar verjetno proti večeru, ker bom jutri dobila čisto svoj računalnik. Hvala dragi:love::love:!

Sedaj namreč sem uporabljala računalnik lahko komaj zvečer (službeni prenosnik od mojega)!

Bojana

Anonimen -> pohistvo (13.3.2005 20:46:33)

oki smoki, ze komaj cakam!:):bravo:

Bravo tvoj dragi ja!:)

NinKa -> pohistvo (13.3.2005 21:00:42)

Sam XXLutz se mi zdi malo mimo, da ne moreš kupovat s karticami, niti naše bankomat (maestro) nočejo vzet.

Sem bla ful razocarana pred novim letom, ko sva ves drobiž porabila v drugih trgovinah. Pa sem potem hotela še neke čanike od Lutza, pa so rekle ženske, da nič ne jemljejo ne DC, Maestro, EC.

No, vsaj ful prijazne so ble in so se na veliko opravičevale, ampak vseeno. Se mi je pa kruto zdelo.

Ajd, da ti je kaj vseč ko malo več stane, lahko plačš samo z gotovino. Za moje pojme malo mimo.....sploh, če si navajen, da ne nosiš gotovine zraven.

:sloncek::kuza::sloncek:

polona2 -> pohistvo (13.3.2005 22:25:11)

Ti kar v Ikeo pojdi, nimaš kaj zgrešit, lp!

Stran: [1]