JUNIJ-ke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Maša -> JUNIJ-ke (13.3.2005 20:10:22)

No punce, tokrat sem pa rekla da vas jaz malo povprašam o vašem počutju in zastavim nekaj vpašanj.
Hm,...kje naj začnem-zanima me sledeče:
- kdaj, kje in kako moram urediti za porodniško!? Nazadnje sem pri G. dobila nek listek za na socialno-za izbiro paketa in na njem je tudi napisano datum začetka porodniške, jaz pa v bistvu sploh ne vem kako in kaj je s tem postopkom
- ali je res da gredo nekatere že pred porodom na pogovor z babico
- ali mogoče katera ve kaj je z nekim pismom želja...!???
- kdaj je treba izbrati otroškega pediatra
- ste že vse opravile materinsko šolo

o.k....sem že končala...-zdi se mi, da imam vsak dan več vprašanj.....

javite se kaj in pozdravček od naju:nosecka:

špelin@ -> JUNIJ-ke (13.3.2005 20:52:17)

No, očitno imava midve rok na isti dan :) Pa še ribici po horoskopu - čeprav nekaj let narazen ;)

Glede pediatra je bilo pri nas tako, da smo se (pri prvi piki pred šestimi leti) preselili v nov kraj in se kar telefonsko dogovorili za obisk pri pediatrinji - bili smo zelo zadovoljni in ostali tam. Tudi naša nova kepica bo obiskovala isto zdravnico.

Materinsko šolo v LJ sva z ljubim že dala skozi pred leti, zato tokrat bolj zaradi dolgčasa kot zaradi česa drugega obiskujem predavanja (štirikrat po slabo uro) v domačem kraju.

O, ti si pri G že dobila potrdilo?

:rozica::rozica::rozica:

Maša -> JUNIJ-ke (13.3.2005 21:09:35)

Ha,...pa res! Zanimivo!

Ja, jaz sem že dobila potrdilo....zgodaj a ne!? Ja,...sem malo brskala nazaj, pa sem že ugotovila, da moram s to zadevo nekje 60 dni pred PDP na CSD.

Od kod pa si!?Zaradi pediatra me namreč zanima!?

Kako pa se drugače počutiš!?

špelin@ -> JUNIJ-ke (13.3.2005 21:12:51)

Jaz sem iz Zasavja ;)

Počutim se ok - "mučijo" me pa standardne nosečniške težave: križ, sramna kost, zadnje čase tudi zgaga :ups:

Glavno, da kepica brca :bravo:9nebesa in moje počutje sploh ni pomembno ;) Naslednji pregled imam prihodnji teden.

Kako pa gre kaj tebi?

:rozica::rozica::rozica:

Maša -> JUNIJ-ke (13.3.2005 21:41:13)

Jaz se v primerjavi s prvimi meseci počutim odlično, čeprav sem s kondicijo zelo slaba. Veliko sem utrujena in nasplošno imam že celo nosečnost težave s trebušnimi krči. :zmeden:

Kakor pa sama praviš-važno da pikica veselo skače, saj tako vem da je vse o.k.:bravo:9nebesa!

Čuvajta se:angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica:

lp:nosecka:

pika78 -> JUNIJ-ke (14.3.2005 11:19:42)

Hoj, javlja se še ena junijka - PDP 10.6.
Roka za PDP (za porodniško) od G še nisem dobila, se pa to baje ureja 60 do 30 dni pred PDP. Tako da upam, da mi bo G listek dal ta teden, ko imam pregled, ker naslednji je pregled je šele čez 4 tedne, kar je že malo pozno.
Glede pogovora z babico pred porodom nič ne vem, sem pa res slišala, naj bi bilo to možno.
Z dragim hodiva ta mesec v materinsko šolo - imamo še 5 predavanj.
Počutje je še kar v redu, čeprav me dostikrat boli pod rebri in križ, kar je zelo zoprno.
Kg gredo tudi gor (preveč!) - imam že +9 kg, tako da je treba pazit. Trebušček pa je tudi že zelo velik.
Lp, Pika 28t in :duda:

Stran: [1]