žiža -> RE: biomagnetna resonanca (2.10.2008 11:42:36)
|
Moja štiriletnica je pred 14 dnevi zaključila biomagnetno terapijo. Hodili smo na Vrhniko. Pri nje se je že kamalu po rojstvu pojavila zelo groba, suha koža. Predvsem po obrazu je dobila ekceme, okoli 6.meseca pa razjedice med pregibi, kolena, zapestja, komolci. Takrat sva odšli na testiranje k dr. Voduškovi. rezultat je bila alergija na jajčni beljak, pšenico in mleko. Do enega leta je bila tako na Pregominu. Pri uvajanju goste hrane smo se držali priporočene diete. Pa se stanje samo od sebe ni nikoli popravilo. Koža se je pocelila edino ob uporabi krem ala Elocom, elidel....in sirupa Zyrtec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Na pol leta smo redno hodili na kontrole k Dr. Voduškovi. Okoli 3 leta starosti je ostala še alergija na jajčni beljak + hišni prah. Ko sem imela vsega dovolj sem ukinila vse diete in kreme in sirupe. Stanje je ostalo enako ni se ne poslabšalo ni izboljšalo. Zato sem potem uporabljala le negovalne kreme in oljnate kopeli, da sem ji omilila srbenje. No letos septembra pa sva začeli z bioresonančnimi terapijami. Na prvem obisku je postavil točno diagnostiko... alergije na : jajca cela, piščančje meso, pšenico, krompir, riž, sojo, korenje, čokolado, lešnike, orehe, pomaranče, maline, jagode, hišni prah, pa gotovo sem še kaj zgrešila. Torej ni da ni. Bi lahko imela še tako strogo dieto na jajčni beljak pa se koža ne bi pozdravila, ker je jedla še cel kup reči, ki jih na klasičnem testrianju ni pokazalo. POtem smo imeli še dve terapiji in danes je njena koža popolnoma brez lišajev, ekcemov, krvavih razjed... naj povem še to, da je bila spomladi operirana na žrelnici, ki je bila zelo povečana prav zaradi alergij. Po operacije je punca še vedno dihala samo skozi usta, usta je imela veš čas odprta. Na bioresonanci so mi povedali da bi lahko žerlnico 10x operirali, pa ne bio nič pomagalo, dokler ne bi pozdravili alergij. Danes punca spi celo noč, kar se je prej zgodilo zelo redko, usta ima velikokrat zaprta in lepo diha skozi nos. Jaz sem več kot zadovoljna in je res vredno poskusiti
|
|
|
|