ronja -> RE: Mlada sodelavka (22.9.2008 18:48:01)
|
Moja starša sta se ločla ravno zarad ene take prsmuknjene frajle Jaz v to ne verjamem. Za moje pojme se dva človeka ločita zato, ker je med njima nekaj zmanjkalo, ne zato, ker je nekdo tretji mimo prišel. Tisti lahko samo malo pospeši stvari. Zato, da pa nekaj v zakonu umre, pa sta odgovorna oba. Po moje se ne moreš odločit, da ti nekdo ne bo všeč. Punce, kaj ste ga tako napadle? Saj je v popolnoma isti situaciji kot punčica pred kratkim, pa smo bile tam vse precej sočutne do nje... Se ti pač zgodi, da ti je še kdo všeč, to ne pomeni, da ti partner ni več... Meni pomaga vedno to, da tistega malo bolj spoznam: nisem nek hud idealist in zelo hitro vidim, da s tem človekom ne bi nikoli nič mogla met. Gotovo je težje živeti z nekom, ki je imel težko otroštvo in svojih ran še ni predelal kot z nekom, ki ima bolj ali manj vse kolikortoliko razčiščeno ali pa kakih hudih ran sploh nikoli ni imel. Sploh če se ta nekdo ne želi spopast s tem in pravi, da je vse v redu. Imam tako mami in po pravici povedano, ne bi mogla živet z njo. Ampak ti si se odločil zanjo in verjetno imaš razloge za to. Torej jih privleči na dan in ji poizkusi dokazati, da nima prav, da si prijazen kdaj tudi kar tako, mogoče bo postopoma videla, da ne pričakuješ vedno nečesa nazaj in bo verjela, da si vsaj ti prijazen kar tako. potem pa postopoma še kdo drug, pa bo. taula, če sem prav razumela, ga zanima, ali si on vse skupaj domišlja in ima torej samo krizo srednjih let ali pa so iskrice obojestranske in si torej nič ne domišlja. Kar pa ne pomeni, da bo zato kaj naredil v zvezi s tem...
|
|
|
|