|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mlada sodelavka
20.9.2008 20:41:37   
Anonimen
Sposobna tajnica ti ob 9h zvečer pač ne pomaga veliko...

Ti pa internet user posted image .
Samo recem.

(odgovor članu MarcelD)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
20.9.2008 20:42:26   
Anonimen
Alternativa je utrudljivo večerno iskanje hotela v prepolnem mestu ali skupno spanje .

Če bi bil moj mož bi dobil še eno alternativo če bi se odločil za skupno spanje - ločitev

(odgovor članu MarcelD)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
20.9.2008 20:42:38   
Anonimen
Katero pa je, tole lepo mesto?

(odgovor članu MarcelD)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
20.9.2008 20:43:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Katero pa je, tole lepo mesto?

Pomoje amsterdamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
20.9.2008 20:45:18   
Anonimen
To ni običaj, vendar se pri našem poslu pač ne da vsega predvideti

Sicer pa sposoben poslovnez ve, da se prosta soba v hotelu in na avionu vedno najde user posted image .

(odgovor članu MarcelD)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
20.9.2008 20:46:06   
Majuska
Zanimivo, kako težko se moški upirajo skušnjavi. A ne znate živeti s tem, da vam je nekdo všeč in NE poskušate na kaj več? Meni je to čisto dobro uspevalo ... dovolj mi je bilo, da je bila simpatija, nikoli pa ne bi storila kaj več že zaradi tega, ker bi s tem razbila ves čar.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.9.2008 20:58:47   
MarcelD
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelD
zanimale so jo elektronske igračke kot naprimer navigacija (moja žena nad obojim zavija z očmi).
Jaaa, in? Boš jo imel rad vso življenje samo zato, ker zanimajo elektronske igračke? Poišči raje "moške" prijatelje.
To je bil le primer. Moti me, da bi bil nekdo rad vedno dosegljiv pa vedno pozabi napolniti telefon.

Ko enkrat v hotelu niso našli dveh prostih sob, se je takoj strinjala, da lahko spliva v isti sobi.
To je bila tvoja tiha želja, kajne?
Kako si vedela?

na veliko stvari gledava podobno- o bolj osebnih temah nisva govorila
Kako veš, da potem na veliko stvari gledata podobno, če sta pomembne stvari izpustila?
Lahko se pogovarjaš o stvareh le načeloma.

za moj okus preveč kregava.
Si naredil ti kaj zato, da bi se manj kregala?
Po moje sem.

Dekle iz službe pa je seveda drugačno - med študijem je šla na tečaj nekega jezika, "ker je bila rektorica prijazna".
Morda je ona le prijazna oseba in živi le za druge, za mnenje drugih.
Tudi to je mogoče, vendar je večina samozavestnih ljudi s hrbtenico tudi prijaznih. Tistim, ki niso, se reče drugače...

Sem že enkrat ločen
Prepričanje v tvoji glavi je "nobena zveza mi ne uspe". Kako dolgo boš še vztrajal pri tem?
Mislim, da ni tako in mislim vztrajati v zvezi. Ni pa vedno lahko, kar ugotavljamo vsi...

Na tvojem mestu bi se raje osredotočila na ženo, med nama poiskala dobre stvari. Zapomni si- nihče ni popoln. Čudovito je obdobje osvajanja, dvorjenja, vendar sam veš, da to ne traja večno. Razmisli! In vsekakor ne pozabi- imaš dva otroke, ki te potrebujeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.9.2008 21:11:05   
MarcelD
Mogoče imaš pa prav...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.9.2008 21:26:40   
karmy
prvo kot prvo, ni ****a (moškega) na svetu k se ne bi obrnil za lepo mlado sodelavko aka mlado žensko, ki se pogovarja z njim. Madona včasih še jaz za kakšno pogledam, k so kakšne "za dol past". Jasno je tudi, da če se z ženo preveč krega, po veliki verjetnosti se tudi ne posvečata kaj preveč drug drugemu in živita življenje po svoje. kaj sledi iz tega:

a) da jo bo prevaral
b) da ga bo zavrnila
c) da se pogovori z ženo in "pobota"
d) odide

Če bi bila poročena, 1 leto ali 10 let bi rekla da se mi zdi najbolj logično bi bila izbira c) kjer se pogovori z ženo, vendar vam pravim da je samo par moških diamantov na svetu ki so sposobni pogledat za mlado žensko in iti domov k ženi, ne da bi jim ta mlada deklca zmešala malo glavo user posted image se mi zdi da njemu tudi primankuje akcije v spalnici, zato ma pa tudi pregrešne misli o tej lepotički.

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu MarcelD)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.9.2008 21:30:06   
massylou
Ja, jaz ji dam prav (aspirinčici). Če  bi, hipotetično, s to gospodično nekoč le zaživel skupaj, bi v kratkem času spoznal tudi njene ne najbolj sijoče plati. Tudi ona je ženska in bo našla nekaj, nad čimer bo zavijala z očmi, po dveh otrokih tudi ona ne bo več vedno pipravljena na pogovore... razlike bodo vedno večje, čeprav se je morda sedaj v marsičem strinjala s teboj. Na začetku ljedje vedno iščemo skupne točke. Mogoče je, da je ona to storila celo iz vljudnosti...

Če imaš ženo in otroke rad, ne dalaj neumnosti. Malo viška testosterončka in adrenalinčka se ti sprošča. Tako napeto, tako slastno in prepovedano... Ampak bo minilo in takrat boš ali vesel, da nisi naredil traparije, ali pa žalosten, ker si pognal kar v redu družino.

< Sporočilo je popravil massylou -- 20.9.2008 21:32:12 >

(odgovor članu MarcelD)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.9.2008 21:56:24   
CatJa

Skratka, dekleta ne morem pozabiti. Stikov z njo zaradi službe ne morem povsem prekiniti. Ne vem, kaj si misli ona. Razmišljam, da bi jo povabil na kavo in jo vprašal. Če se mi bo smejala, mi bo potem mogoče lažje... Bom vsaj vedel, da je to le kriza srednjih let in si vse domišljam.

Vprašal kaj? Če bi ona namesto tebe rešila tvoje zakonske težave ali preprosto, če je za, da se parkrat data dol, da sprobaš, če je res tako OK, da postane tvoja 3. žena user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu MarcelD)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 22:10:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
20.9.2008 22:18:59   
nicnic
1. Torej se pred tem potovanjem nista poznala. OK. In potem praviš, da ni komentirala tvojih prehitevanj - mogoče ji je bilo nerodno zinit, da bi lahko dal malo nogo iz plina, ker se praktično nista poznala?
2. Zanimale so jo "igračke" - mogoče pa ni imela kaj govoriti s teboj (tišina je hudo mučna) in je spraševala o navigaciji in podobnem?
3.  Strinjala se je, da spita v isti sobi - ja, ampak najbrž ni imela v mislih en na drugem (kakor ti)?
4. Praviš,d a se poprej nista poznala, da se sedaj slišita ali vidita parkrat mesečno - pa da nisi slišal, da bi jo njen (dovmnevni) fant kdaj poklical - Kdaj hudiča bi pa lahko to slišal, če jo tako malo vidiš in se z njo praktično ne družiš?
5. Veseliš še, ko veš da boš šel mimo njene mize/pisarne - ker ti pomaha in je zmedena - ja no, pozdravi te in mogoče le ti vidiš, da je zmedena, ker si to želiš?
6. Študiraš in sanjaš o drugi, a praviš da imaš ženo rad in jo spoštuješ?
7. O nekaterih stvareh z ženo ne moreš govoriti - kako veš o čem vse se lahko z nekom pogovarjaš, če ga vidiš prakrat mesečno?
8. Žena ne verjame v prijaznost - bolj in dlje kot berem vidim zakaj ne!!!
9. Ločen, prevaran - torej bi moral vedeti, da ni "luštno" biti druga struna. In slej kot prej boš ob tej ta mladi spet...
10. Povabi jo na kavo, ampak pazi, da ti jo ne zlije nekam...

Pa še nekaj, čeprav jo mogoče (sicer nikjer ne preberem neke potrditve) mikaš - Zaradi ene klobase ne bo vzela celega prasca!

< Sporočilo je popravil nicnic -- 20.9.2008 22:19:37 >

(odgovor članu MarcelD)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.9.2008 22:42:01   
Stefka
Sicer kakšne tople vode ne bom odkrila, ampak recimo zgodba, ki se je zgodila meni. Je sodelavec, star malo pod 40 let, poročen, z dvema otrokoma in se mu zdim jaz nekaj takega kot tebi tvoja sodelavka. S tem, da sem tudi jaz poročena in imam dva otroka.
Je simpatija tudi z moje strani? Je, ampak, da bi to vzela zares ali si dovolila, da to preide v kaj več, bi moralo biti izpolnjeno kar nekaj pogojev;
1. da je med nama z možem že dolgo časa precej narobe, da že dolgo nisem čutila ljubezni do njega
2. da se resnično zaljubim v drugega (je velika razlika med fizično privlačnostjo in zaljubljenostjo) in
3. da vem kaj tvegam in se mi to še vedno zdi prav (pri tem govorim ne samo o svojem zakonu, predvsem o otrocih).

Tudi če bi bili vsi trije pogoji izpolnjeni (pa niso), še vedno pomisli, zakaj si se zaljubil vanjo (v ženo namreč), kaj te je očaralo na njej, da sta ostala skupaj toliko časa, kaj vse sta prestala skupaj in ali je vredno.

Po tvojem opisu sodeč, mislim da ni. Prepričana sem, da imata težave (ki so tudi vzrok ali posledica krize srednjih let), da si želiš spremembe in nečesa novega, ampak ali je vredno tvegati vse kar imaš? In česar nista naredila čez noč. Prepričana sem tudi, da tudi tvojo ženo motijo nekatere stvari na tebi. Kaj pa če se istočasno dogaja njej isto z njenim sodelavcem? Če te ob misli na to vsaj malo stisne v srčku, mislim, da se raje temeljito pogovorita in naredita nekaj za vajin zakon. Pelji jo nekam, kjer sta se spoznala ali pa tja, kamor sta šla na poročno potovanje. Otroke pustita doma in se spomnita zakaj sta se zaljubila. In kaj od tega je še vedno tam.

Jaz zase lahko rečem, da to vedno odtehta. To, da pomislim ali bi mi bilo hudo, če bi se isto zgodilo mojemu možu. In mi je hitro jasno, da je on moj največji zaklad.

Recimo - kljub nekaj ponudbam, ki sem jih dobila in bi jih, če bi hotela, lahko sprejela, si zdaj, ko je moj mož v Kanadi in bo tam še nekaj časa, želim samo njega. In mislim, da, vsaj zame, to pove vse.

Ker tudi tvoja žena ni samoumevna in tudi ti ne bi smel biti njej.

Rečeno bolj v hecu kot zares - pelji jo v swinger klub, boš hitro videl ali ti bo vseeno, če jo nekdo drug... user posted image  Po mojem ne, tudi če je ne zanima elektronika.

Strinjam se tudi s puncami, ki so napisale, da mogoče si pa narobe razlagaš sodelavkino prijaznost. Mogoče je pa prijazna do tebe samo zato, ker je pač tak človek  in je prijazna do vseh.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.9.2008 22:42:48   
MarcelD
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic

1. Torej se pred tem potovanjem nista poznala. OK. In potem praviš, da ni komentirala tvojih prehitevanj - mogoče ji je bilo nerodno zinit, da bi lahko dal malo nogo iz plina, ker se praktično nista poznala?
2. Zanimale so jo "igračke" - mogoče pa ni imela kaj govoriti s teboj (tišina je hudo mučna) in je spraševala o navigaciji in podobnem?
3.  Strinjala se je, da spita v isti sobi - ja, ampak najbrž ni imela v mislih en na drugem (kakor ti)?
4. Praviš,d a se poprej nista poznala, da se sedaj slišita ali vidita parkrat mesečno - pa da nisi slišal, da bi jo njen (dovmnevni) fant kdaj poklical - Kdaj hudiča bi pa lahko to slišal, če jo tako malo vidiš in se z njo praktično ne družiš?
5. Veseliš še, ko veš da boš šel mimo njene mize/pisarne - ker ti pomaha in je zmedena - ja no, pozdravi te in mogoče le ti vidiš, da je zmedena, ker si to želiš?
6. Študiraš in sanjaš o drugi, a praviš da imaš ženo rad in jo spoštuješ?
7. O nekaterih stvareh z ženo ne moreš govoriti - kako veš o čem vse se lahko z nekom pogovarjaš, če ga vidiš prakrat mesečno?
8. Žena ne verjame v prijaznost - bolj in dlje kot berem vidim zakaj ne!!!
9. Ločen, prevaran - torej bi moral vedeti, da ni "luštno" biti druga struna. In slej kot prej boš ob tej ta mladi spet...
10. Povabi jo na kavo, ampak pazi, da ti jo ne zlije nekam...

Pa še nekaj, čeprav jo mogoče (sicer nikjer ne preberem neke potrditve) mikaš - Zaradi ene klobase ne bo vzela celega prasca!

Ja, nekateri ste pa res srečni, ker je za vas svet črno-bel in vedno veste, kaj je prav...

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.9.2008 22:52:03   
jazpatipamidva
Pozdravljen,

ne se sekirat preveč zaradi punc tukaj. Povečini mislijo dobro,čerpav so nekatere cinične. Dovoli mi, da ti rečem: ne sprašuj se več, kaj naj narediš, ampak naredi kar lahko. Povabilo na kavo je samoumevno med sodelavci. Njena reakcija ti bo pa razkrila tudi njeno počuje in občutenje.

Vendar ne nasedaj lepim besedam. Če imaš res ženo rad in jo spoštuješ, potem ne bo težav z zadrževanjem, če ugotoviš, da nimata prihodnosti. Koliko mlajša pa je ta sodelavka?

(odgovor članu MarcelD)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.9.2008 0:25:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazpatipamidva
Koliko mlajša pa je ta sodelavka?

A to je pomemben podatek? user posted image user posted image

Mene je enkrat osvajal en 20 let starejši gospod, prijazen in fajn, sva se lepo zaštekala, samo on si je iz najinih pogovorov, ki so potekali čisto na službeni ravni, dobil ven ne vem kakšne romatične predstave. Vsem je bilo jasno, da sem mu všeč, meni je bil kot prijeten sogovornik, nisem pa imela do njega kakšnih ljubezenskih čustev. In je prihajal vsak dan, čeprav je vedel, da se bom poročila. In ne vem, upal na kaj? Bila sem prijazna do njega, kot do vseh strank, on je bil tisti trenutek osamljen, srce in hrepenenje naredita svoje. Namesto, da bi svoj čas usmeril v iskanje ženske, ki mu bi bila resnično dosegljiva, je vsak dan hodil k nam in zapravljal čas za sanje namesto za resničnost.
MacelD, ta mlada sodelavka predstavlja tvoja hrepenenja. Kaj si želiš? Pozornosti, ljubezni, zaželjenosti? Poišči to pri resnični ženski, ki jo imaš doma. Vendar je pač tako, da je odnos dvosmerna ulica. Če sami ne dajemo, tudi nazaj ne dobimo.

(odgovor članu jazpatipamidva)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
21.9.2008 8:38:18   
TRIŠ
Ne pozabi da je bila tudi tvoja žena na začetku zate idealna.Vsak je na začetku super vendar vsak ima napake.Razmisli,če boš takole nadaljeval boš še 5x ločen.Vse je v tvojih rokahuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 21.9.2008 8:40:52 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.9.2008 9:15:43   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

Bilo je prijetno. Precej časa sva se vozila, ni komentirala mojih prehitevanj, zanimale so jo elektronske igračke kot naprimer navigacija

Kaj a elektronske igračke so ji všeč, potem pa kar hopuser posted image .

user posted image user posted image user posted image , točno to je meni takoj na pamet padlo.

Ko je moj bral tole izza mojega hrbta, pa je takoj (z južnim naglasom) smeje rekel: A bi jo brusu, a?

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.9.2008 10:36:39   
bati

Rajši dobro premisli o posledicah ki bi lahko nastale??? Ali je vredno vse položiti na kocko??

Mogoče ti pa samo ugaja da se ti negdo smehlja, te opazi je prijazen ker mogoče že dolgo časa tega nisi bil deležen?

Mogoče tudi zato če je tvoj zakon monoton,rutinski, nič novega se vama z ženo ne dogaja??

Če želiš svoj zakon ohraniti se rajši pogovori z ženo kaj ti ali če vama kaj manjka v zakonu....kot npr:malo avanture,nekaj kar vama bo pognalo kri po žilah....nori seks...dogodivščine...postanita za trenutek najstnika...

Poskusi najprej stvari urediti pri sebi doma če meniš da je to razlog da te mika dekle, ki se ti nasmeje in te zaradi tega spravi v dobro volje.....

Mogoče to le ni kriza srednjih let?!

(odgovor članu MarcelD)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.9.2008 10:44:08   
Anonimen
Povabilo na kavo je samoumevno med sodelavci. Njena reakcija ti bo pa razkrila tudi njeno počuje in občutenje.

Samoumevna je tudi dolocena stopnja simpatije in naklonjenosti. Ce drugega ne, vas povezuje podobno delo in sploh ce delas (in potujes skupaj) z ljudmi, je nekje normalno, da si ljudem naklonjen, vsaj tako na splosno in da dolocena mera simpatije obstaja med vami, saj bi brez nje tezko skupaj delali.

Domisljati si, da si punci vsec samo zato, ker je pokazala zanimanje za tvoj elektronski pripomocek, je milo receno neumno, meni pa celo burleskno user posted image user posted image .

(odgovor članu jazpatipamidva)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
21.9.2008 11:47:45   
MarcelD
Saj nisem rekel, da bom kam šel ali da bom koga prevaral. Čeprav je na nek način varanje že to, da nam je nekdo drug všeč.
Pa je kdo, ki mu v 10 letih zakona ni bil kdo drug vsaj za trenutek všeč in ni pomislil, kako bi bilo, če...

Tudi sam že dolgo vem, da bi bilo na koncu tudi v tretjem zakonu prav isto...

Za tiste, ki ste tako zapeli za to navigacijo - to je bilo mišljeno le kot primer. Napisal pa sem zato, ker nikakor ne razumem odnosa moje žene do teh stvari. Gre nakako takole: navigacija je nepotrebna, na zemljevid se ne razumem, nočem, da se izgubimo, hočem se pripeljati točno pred hotel in potem najti še galerijo na drugi strani mesta. JA, TA TRI KRIŽIŠČA SI BOŠ PA ŽE ZAPOMNIL.

Nekateri ste že napisali - vsak človek v določenem obdobju lahko hitro 'pade' na prijaznost. Če to takrat obupno rabi, je problem. Meni je bilo včasih nerazumljivo, vendar lahko človek tudi z najboljšimi nameni naredi katastrofo.

Hočem samo na nek način razčistiti situacijo, lahko pa rečete temu tudi podstrešje. Saj je vse tam, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.9.2008 12:38:53   
pokica_
Glej MarcelD, si pač v takem obdobju, tako imenovani "krizi srednjih" let in sigurno ni nič narobe s tem, če ti pač ugaja prijaznost tvoje sodelavke. Vendar, to je mlada sodelavka, ki želi biti z pač nekoliko starejšimi prijazna in nasmejana, pa verjetno ne zato, ker bi tebi polepšala dan, temveč ker si želi ustvariti pri večini sodelavcev ustrezen vtis. Je še na začetku kariere in vsaka pohvala z strani sodelavcev ji dvigne samozavest in mogoče tudi kdaj pozneje tudi ugled(kariero), ane? user posted image
Saj sem jaz tudi že marsikje delala po pisarnah in sem zmeraj bila prijazna z uslužbenci, vendar nikoli ni prišlo do tega, da bi komu dala vedet, da mi je všeč. Ker sem imela fanta in ker me niti zamikalo ni.

Verjetno si že opazil, kake namige je mladenka imela; sam najbolje veš, če je imela slabe oz. v tvoji situaciji izjemne namene in veš, da to ne pomeni nič dobrega zate in za tvojo "že" zasnovano družino, ki je sigurno ima rada, tako otroci kot žena, za katero trdiš, da pač ima svoje muhe. Vsi jih imamo, tudi ti jih imaš,...vendar opaziš zgolj ženine.
In tako kot so ti že predhodnice povedale,...jih ima sigurno tudi tale nadobudna mladenka-sodelavka. Ampak ne poznaš je; to kar si se pogovarjal z njo je zgolj le prijazna slika. Verjemi, da je temu tako.

Jaz ti želim zgolj srečo v življenju, da boš videl stvari tudi v svojem domu pozitivne in ne zgolj negativne, da se bi ponovno zaljubil v svojo ženo, kar ti mimogrede lahko ob malo truda tudi uspe in da nebi delal stvari, ki bi jih morebiti v kratkem obžaloval.
Pa srečno!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu MarcelD)
Neposredna povezava do sporočila: 48
21.9.2008 13:08:20   
Tanja55
Ok, mene pa matra tale elektronika...hja, prav ne morem mimo tega no. Jst vedno vse preverim, prešnofam, me zanima kako dela, pri avtomehaniku se spravljam v debate...pa ne zato, ker bi hotela prekinit tišino, ampak ker me res zanima. Še več, celo fuzbal me zanima in se derem ko budala ko navijam...in ja pač me zanima, tud v debate o nogometu se spravim a to vseeno ne pomeni, da osvajam moškega ne? tko da hej ne veš, tvoj notranji feeling ti bo povedal ali je bla iskrena ali ne. Ker hej, ko jst o teh zadevah govorim se mi očke začnejo svetit in ja,  mislim, da je vsakemu jasno, da je zanimanje iskreno.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.9.2008 14:24:04   
nuala
Meni se zdi nekako logično, da "sterejši" moški gledajo za mlajšimi ženskami.
Ker se mi zdi, da ženske nekako odrastejo, se spremenijo ( tudi razlike v zunanjem izgledu, ki pridejo z leti so pogosto očitnejše, kot pri moškem ).
Moški pa nekako ostanejo večno otroci in hrepenijo po igračkah ( avtih, tehniki, ... . Včasih se lahko izživijo ob svojih otrocih in z njimi počnejo takšne zabavne reči. Divjajo, se igrajo, hodijo na adrenalinske športe. Ali se veliko ukvarjajo s športom, da jim neumnosti ne hodijo toliko po glavi.
Velikokrat pa potrebujejo mlajšo žensko, nov začetek.

Sam pri sebi moraš razmisliti, kaj od življenja pričakuješ. Nov začetek je lahko prijeten, vendar tudi zelo naporen ali pa konec koncev le nova igračka, ki se je spet naveličaš.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu MarcelD)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?