Pogostitev (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Meggi -> Pogostitev (20.9.2008 10:00:48)

Neki bi rada naredila na easy, dobro in fajn bi moglo zgledat.

Ma itak sem leva za kuhno,  priznam.

Cajta za neke fensi zadeve mi ponavad zmanjka. ker je treba v paketu še bajti spucat, okolico zunaj porihtat, v bajti za vsak slučaj če bo mrzlo, otroke.. in eto ti pamet stane vsa ta kalvarija.

V glavnem malo prigrizka, pijačke, sladice... Katere? Pa da še nekaj za službeni prigrizek ostane jow!?

kjava -> RE: Pogostitev (20.9.2008 15:39:35)

Za prigrizke poglej malo nižje na temo z istim naslovom. Od sladkiša pa naredi nekaj kar ti zihr rata. Drugač pri meni vedno uspe pecivo s kislo smetano, ker je sočno, samo je fajn da narediš par ur prej, da se prepoji. A to rabiš za danes al za jutr?

Če te zanima:
Biskvit:
-4 jajca(loči rumenjake in beljake)
-20dag sladkorja
-20 dag moke
1 pecilni
1 vanilij
3 žlice kakava
1dcl olja
1 dcl vode

Stepi rumenjake s polovico sladkorja, dodaj ostalo in na koncu še sneg z drugo polovico cukra. Peci na 160°, ohlajeno prereži, namaži z marmelado, čez s kislo smetano. Pokrij z drugo polovico biskvita in oblij s čokolado. Par ur naj ti stoji na hladnem.

Anonimen -> RE: Pogostitev (20.9.2008 15:44:51)

Ce nimas casa, bi na tvojem mestu kar v trgovini narocila hrano (narezek, kanapeji, sladice) oz. kar ti pac najbolj disi.

rija -> RE: Pogostitev (20.9.2008 15:46:08)

edino katering.

muška -> RE: Pogostitev (21.9.2008 16:07:22)

Sladica šamrolce, so tako hitro in na izi narejene da verjet ne moreš!  Za pogostitev pa tople kanapejčke. narediš si maso iz narezane poli klobase, sira, kisle smetane in začimb.To daš na kruhke (jaz dam kar na francoza), flikneš v pečico da se segrejejo in to je to.

Ali pa še bolj enostavno kupiš bagetke (v sparu stanejo 0.69 €) jih popečeš, zraven če želiš narereš pršut in olive (zelo paše zraven) in ne rabiš ničesar več.

Vse je hitro, poceni in kaj se mene tiče izven standarda. Meni gre najbolj na kozlanje, ko pridem nekam in mi dajo na mizo narezek ali pa tatarca. Ne vem no, ampak madona malo se pa človek res lahko potrudi. Ne pa da vrže na mozo nek narezek po možnosti še na tisti fojila tasi,.... ma dajte nooooo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]

Stran: [1]