|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšne ščetke imate?
20.9.2008 7:39:20   
lelaval
Če računaš, da je nas 5 v družini, je že kar nakej ščetk naenkrat v kozarčku. Ker pa imajo otroci zraven navadnih še baterijske, pa tamala še ščetko z lučko (pravzaprav 2 - ker staro je že "izrabla", mora pa jo imet vedno, ko si umiva zobe, da gori lučka), pol preštej, koliko jih je pri nas.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.9.2008 9:07:56   
Blueberry
Pri nas ima vsak svojo. Menjavamo pa jih redno.

< Sporočilo je popravil Tiincy -- 20.9.2008 9:08:17 >

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.9.2008 10:34:36   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Mi smo štirje doma in imamo točno 4 ščetke v posodici.

Mi tudi.
zagledam v kopalnici kubik ne do konca uporabljenih dušgelov in/ali poličko pod ogledalom nadevano do fula z razno šaro, 1000-imi kremicami, parfumi, šminkami, katerim je že leta 2000 pretekel rok uporabe..... Ne maram tega. Ok, pa to še spregledam.

A si bila pri meni? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.9.2008 13:20:12   
jer.za.
Pri nas imamo tudi vsak svojo ščetko, po eno, ki pa jih redno menjavamo. In tudi jaz takoj opazim pri drugim skoraj prazne gele, pa šampončke, pa rolce od WC papirja, kjer je samo še en papirček gor...Pomojem pa opazim zato, ker sem sama zelo dosledna pri tem, da eno stvar porabimo do konca, vržemo v smeti in odpremo novo. O tašči pa tudi raje ne bi .....user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.9.2008 14:17:48   
dory
sonicare, tamal pa tud neki na baterije...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.9.2008 14:22:02   
CatJa
Pri nas smo štirje, zaenkrat premoremo tri ščetke.

Takih pujsov, kot jih opisuješ ti, ne poznam, je pa res, da se tud ne vlačim neki redno po tujih kopalnicah. In mi je konc koncev tud vseeno, kakšno ima kdo, važno, da je školjka čista, če jo že ravno moram koristit in da je brisača kolker tolk čista. Če ne si pač tudi ne obrišem rok, če je panika.

Brisačkarco pa ni blo tk težko polosat, se je že dvakrat 'zagovorila' z eno čist njeno specifično frazo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.9.2008 19:10:08   
puncica
O moj bog, kolk majo nekateri opravit ko so na obiskuuser posted image user posted image , ne morem verjet res ne in se resno sprašujem kaj je narobe, da se tolk ljudi ukvarja z drugimi namest sami s sabo, pa koji **** je važno al ma nekdo cvetočo ščetko al ma gor na polici polno kremc, jim že to paše, mene pa to sploh ne moti, grem na cekret, si umijem roke in grem ven, da bi pa zdej čekirala kako krtačo ma kdo, zakaj imao 6 krtač in kolk gelov imajo na polici, pa sej nisi normaln no....

Men je važno da imam wc papir na dosegu roke, milo na umivalniku in brisačo za roke obrisat, kaj majo pa drugi me pa ne briga, ker si ne umivam tam zob, niti se ne tuširam.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.9.2008 22:10:10   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

O moj bog, kolk majo nekateri opravit ko so na obiskuuser posted image user posted image , ne morem verjet res ne in se resno sprašujem kaj je narobe, da se tolk ljudi ukvarja z drugimi namest sami s sabo, pa koji **** je važno al ma nekdo cvetočo ščetko al ma gor na polici polno kremc, jim že to paše, mene pa to sploh ne moti, grem na cekret, si umijem roke in grem ven, da bi pa zdej čekirala kako krtačo ma kdo, zakaj imao 6 krtač in kolk gelov imajo na polici, pa sej nisi normaln no....

Men je važno da imam wc papir na dosegu roke, milo na umivalniku in brisačo za roke obrisat, kaj majo pa drugi me pa ne briga, ker si ne umivam tam zob, niti se ne tuširam.

pa če je menjana in sveža user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.9.2008 9:41:12   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

pa če je menjana in sveža user posted image user posted image user posted image

ne se ne obremenjujem s tem, no če bi bila res čist mokra in bi zaudarjala na 1 meter se bi pa v wc papir obrisala, kar se mi pa še ni zgodilo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.9.2008 10:30:02   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Men je važno da imam wc papir na dosegu roke, milo na umivalniku in brisačo za roke obrisat

No, na tem mestu sem pa jaz (mogoče) čudna, ker si na obisku nikoli ne brišem rok v njihovo brisačo, ker ne vem, kaj so z njo brisali prej. Uuu, pa trda mila so mi takoooo user posted image , po možnosti še kakšna kocina ali dve gor pripopani, pa cela sluzasta, šla čez sto rok, nikoli ne veš, kaj vse si je kakšen kerlc z njo umival... HB za tekoča mila.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.9.2008 12:00:37   
LoCa
js imam 2, ampak to zato, ker imam zalogo enih, ki jih ne uporabljam več k so pretrde in trenutno nisem imela še tanih nabavljenih user posted image . menjam pa po filingu, ko imam pbčutek, da mi ne očisti dobo. pomoje je to na ene 3 mesece, kolkr je tudi normalno.
glede na to, da živim sama, nimam težav z odsluženimi ombalažami.
je pa moj fotr zobar in jevedno imel kakih 10 ščetk v kozarcu . ne sprašuj user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?