Ribica ** -> RE: kuža (21.9.2008 21:43:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Ja ne vem, kaj psi hodijo tud če je psica sterilizirana? Sem mislila da ne. Pa meni osebno je nekako logično da daš žival sterilizirat če je nimaš za razplod[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Itak, da ne hodijo psi, ce je psica sterilizirana. In jaz resnicno ne razumem ljudi, ki imajo psicke, s katerimi ne nameravajo imet mladicev, in je ne sterilizirajo. Mogoce je to cisto ok za tiste, ki jih imajo na verigi in/ali zunaj v pesjaku in nikoli v hisi. Mi zivimo v stolpnici sredi mesta in smo imeli prvo gonitev vrh glave. 16 dni ji je kapljalo povsod - ker si je hlacke znala slect, za nama so lazili cucki na sprehodu in seveda sem jih lahko blazno uspesno stran odganjala, ko je moja rinila v njih. Eden je prisel celo pred vrata sedet. Nic nisi groznega naredila svojemu psu. Se najdejo tudi pametnjakovici, da mora psicka enkrat imet mladicke .. bla bla, moji nic ne manjka, je ostala vecni otrok in to je meni najbolj vsec. Divja in hiperaktivna, igriva in vse je se vedno.
|
|
|
|