potres (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kaj@ -> potres (13.3.2005 16:31:58)

Mene pa zanima če vas je kaj strah napovedanega potresa?Mene ful skrbi,če bi bilo to slučajno res.A vi verjamete?Jaz se tolažim s tem da je to natega??

neja -> potres (13.3.2005 16:39:20)

Mislim, da potresa ni težko napovedat tam, kjet se to pogosto dogaja. Pa tisti rus ga je kar precej mimo vsekal, ko je napovedal potres na severu Irana, zgodil pa se je na čisto drugem koncu.
Pri nas ga je napovedal na SV, lahko pa je to nekje čisto drugje, v drugi državi.

Jaz pač temu ne verjamem preveč, vem pa, da se potres lahko zgodi, zato se za naprej ne bom sekirala. LP

puncica -> potres (13.3.2005 17:00:22)

Moram reči, da ko sem prebrala o tistem rusu me je postalo zelo zelo strah in ponoči vedno o tem premišljujem, da kaj bom pograbila in vzela če bi slučajno bilo kaj:)- Kot drugo pa ne spim več naga:)-
Pol pa se moj dragi obrne v postli pa postla mal zavibrira pa že kr paničarim potres. Mater sem usekana, namest da bi kej druga razmišljala.

Upam da se kaj takega vseen ne bo zgodil

Donja -> potres (13.3.2005 19:13:55)

O kakšnem potresu govorite?

baguSka -> potres (13.3.2005 19:16:45)

Rušilni potres z epicentrom v Sloveniji,
k ga je rus napovedu letos al pa drug let.

TARA in MAJ -> potres (13.3.2005 19:26:41)

tega me je najbolj strah:(rajši ne mislim

Nogavička -> potres (13.3.2005 19:33:11)

Sploh ne razmišljaj o tem. Mislim, da je treba tudi našim strokovnjakom kaj zaupat.

L.p.:rozica:

Donja -> potres (13.3.2005 20:42:31)

tudi jaz raje ne bom razmišljala o tem. Sicer pa je dobro razmislit o tem kaj je bilo rečeno o naših tleh. Mislim da nismo na nekem takem področju, ki bi bilo ful podvrženo potresom. Naši strokovnjaki tudi niso švoh.

ninca -> potres (13.3.2005 20:50:20)

ujej.......rušilni potres z epicentrom v SLO...:zmeden:..ja ok.........jst nč ne vrjamem...to se kr en neki zmisl pol pa vsi nasedajo :ups::)-:ups:
no upam da se ne motm:ups:

borovnička -> potres (13.3.2005 21:00:46)

To je po mojem ista finta kukr tist, da nej bi blo leta 2000 konc sveta. Sicer pa glede na to, da je to napovedal rus, nas je mrbit s Slovaško zamenjal :)-:)-:)-

Punce, dejmo raj na kej lepga mislt, k je pa tolk lepih stvari na katere lohk mislmo a ne! :bravo::bravo::bravo:

Žiga -> potres (14.3.2005 7:00:02)

Punce, tole si preberte:

"Obvestilo, ki ga je ruski znanstvenik naslovil na ministra za okolje in prostor, dne 18. februarja, pa že kaže jasnejšo sliko »napovedi«. Pričakuje vložek prek 700.000 evrov, na podlagi katerega bi napovedal potres z magnitudo večjo od 6,0 v roku 1 do 3 dni pred potresom, ki bi nastal na širšem območju Slovenije."

Več piše na http://www.arso.gov.si/aktualno/novice/index.html

LP
Ž.

BigWhale -> potres (14.3.2005 15:54:21)

Jaz sem 14 dni nazaj napovedal potres v posocju. Lej ga zlomka, zgodil se je nekaj dni nazaj. ;)

Rusilni potres pri nas? Bo. Jasno da bo, pa ne samo enkrat se precejkrat. Mogoce celo za cas nasih zivljenj. Ni pa nujno. :)

Stran: [1]