dvojčica -> JULIJKE (14.3.2005 9:44:19)
|
Ja, tudi mi smo že bili na morfologiji, naslednji dan pa na merjenju sladkorja, ker sem v enem mesecu pridelala 4kg, me je vse vezalo in bolelo (prej sem v treh mesecih pridelala le 1kg). Moja G pravi, da zaradi prehitrega pridobivanja teže :ups: in da naj sedaj pazim, da ne pridobim več kot 1kg na mesec, ne bo pa nič narobe, če ne dobim nobnega kg več v tem mesecu. Merjenje sladkorja v krvi - groza, prideš tešč, ti vzamejo kri, potem pa eno uro čakaš na izvid, na kar dobiš raztopino glukoze za popit, potem pa čakaš eno uro, da ti ponovno vzamejo vzorec krvi. In nato še eno uro na rezultate. Moji so bili bolj slabi, imam povišan sladkor, zato grem jutri na ponovni, tokrat 100g test, ki traja trikrat dlje:(. Ne smeš pa nič jesti, piješ pa lahko samo vodo, pa nikamor ne smeš iti, ker bi sprehod ali gibanje telesa pokurilo sladkor in rezultat ne bi bil pravi. Kateri normalni človek pa spije 50g raztopino sladkorja in gre potem spat:(? Halo! Se psihično pripravljam na jutri. Moj pritisk je od nekdaj 100/60, pa ravno tako pokajo žilice v nosu. Drugače smo OK, pikec veselo brca, torej smo zadovoljni, morfologija super, samo sladkor... Lp, dvojčica
|
|
|
|