amaya -> RE: Petek........ (19.9.2008 21:48:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: amaya Rubin: da ne bom tam bluzla....in svinjala....žal nisem prebrala, da ti moram te italijane pozdravit..... ma ti jih šenkam vse....sej ni da so mi kaj naredili, samo je sama Italija, govorim o srednji italiji in jugu...totalna Afrika ....vse je katastrofalno. Sej je lepo za videt, ne rečem nič....ceste so v razslulu...mi v vasi imamo boljšo cesto, kot oni avtocesto....luknja pri luknji....kava ogabna, drago kot svinja, povsod te olupijo....hmmmmmmm...kaj še...... No do takrat ko bom jaz zbrala toliko denarja za potovanje po Italiji bodo verjetno že popravljene. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kako to pa da ste šli tja na dopust? moja sestra si je Italijana umislila in fant živi zraven Perugie, oz. Assisi (fantazija od kraja-toplo priporočam)....pa smo spokali in šli k njemu. Torej skoraj đabe dopust. Bi se pa morala vrnit šele v nedeljo, pa mi je tamali brižen dobil vse možno: dve enki sta mu pognali, 6 otroško bolezen, polna luna, tečnobo je fasal,....pa smo spakirali in šli kući pjevajuči
|
|
|
|