|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponoči lula v posteljo
19.9.2008 12:51:32   
mayflower
Mojega tamalega (2 leti in 8 mesecev) smo letos poleti navadili na kahllico. Neverjetno hitro se je odvadil pleničk tudi ponoči (na dopustu). En mesec je bilo OK. Ta teden pa se je ponoči 3x polulal v posteljo. Pa je šel lulat pred spanjem. Čudi me to, ker se je ponavadi ponoči zbudil in povedal, da bi lulal. Zdej pa sem jst odkrila, da je polulan. Ne vem, kje tiči vzrok in kako naj ukrepam.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponoči lula v posteljo
19.9.2008 13:00:27   
kimba
A je mogoče kaj prehlajen, lahko tudi da ima sečila prehlajena. Moj je bil isto po enem letu je en teden lulal v hlačke ponoči, po enem tednu ko se je pa pozdravil pa nič več.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2008 13:38:15   
Ribica **
A imate hladno v stanovanju in se odkrivaŽ? Poskusi mu dat cimmanj za pit pred spanjem in mu za spat obleci nogavice. 

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2008 19:51:49   
Lu
mayflower naša je tudi ta teden že 2-krat zmočila posteljo user posted image Danes jo bom akr zbudila, da greve. Mi je že zmanjkalo posteljnine user posted image user posted image Oz. se ne suši tako hitro.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2008 21:04:48   
Jessy
Moja ima že 3 leta, suha pa je že celo leto, ponoči pa je brez pleničke nekje od začetka poletja. Ker mi je sem pa tja polulala posteljo, sem jo začela dajati na WC okrog polnoči, čeprav gre lulat pred spanjem. Odkar to delam, se mi niti 1x še ni polulala. Je pa nič ne budim. Samo primemo jo, nesem na WC, tam jo postavim na noge in začuda kar stoji, da jo slečem in dam na školjko. Ko jo nesem v posteljo je v momentu spet v spanju.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2008 23:20:13   
smeja2
Pravijo da ni dobr, da se ponoči daje otroka v spanju lulat. Ker potem se nikoli ne navadi da mora celo noč zdržat. Poznam primer fantka, ki ga morja še zdaj v petem razredu budit za lulat ponoč user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2008 23:23:12   
Doll
Poglej,včasih se pač zgodi,da preveč trdo spi.
Pa kaj.
otrok ima čas do 5 leta.
našemu tudi včasih uide,pa je že od lani brez plenice

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?