|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako in kaj?
19.9.2008 12:14:32   
_Beky_
Zivjo punce jutri imam PDP,danes sem bila AMNIOSKOPIJI.Moj gin.mi je rekel da naj pridem v ponedeljek zjutraj v porodnisnico rodit ce se nebi kaj prej zacelo sem zelo vesela,vendar pa ima vprasanja in sicer kako je ce pridem v ponedeljek v porodnisnico pa mi ni vodla odtekla in nimam popadkov ali to sami sprozijo kaksen je potek,sem 1.noseca tako da nimam nevem kakksnih izkusenj in bi bila zelo vesela za vase nasvete.Hvala v naprej za vase odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako in kaj?
19.9.2008 12:20:01   
Naja30
Sprožili ti bodo s svečkami. Če pa je s otrokom vse ok, pa lahko še počakajo. Odvisno, kako se bo zdravnik odločil tisti dan. Ene še kar pustijo par dni. Če pa je otrok ogrožen (npr. zaradi spremenjene plodovnice ipd.), pa sprožijo.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako in kaj?
19.9.2008 13:50:06   
sttj
Če je otrok pripravljen in nimaš popadkov ti jih oni sprožijo,na roki v žilo ti bodo dali metuljčka,ker preko tega dobivaš proti bolečinske in tudi umetne popadke,pa po porodu tudi antibiotik,če je potrebno,da se ti šivi ne vnamejo,če si slučajno šivana.Če ti voda sama ne odteče ti pa jo oni predrejo,držim pesti,da bo vse ok in,da čimprej rodiš.Drži se.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?