totimato
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga čaki, čaki, čaki....a potem ti pri enem pranju riti porabiš dve brisački rokavičarki? To pa potem popolnoma spremeni analizo. Daj, take stvari je zdaj pa res treba razčistit. Je še kaj takega, kar bi morale vedeti za analizo? Hja, zna biti... Jaz imam drugačno tehniko, ampak ne vem če se šteje, ker sem moški. Jaz po samem kakanju najprej uporabim krtačko ritolepotičko: Nato ne pretiravam s papirjem in se po delni sanaciji stanja napotim v kopalnico na temeljitejše čiščenje riti. Tam uporabim bide s navpičnim curkom, milo in brisačko ritorokavičko. Samo eno. Obrišem se s brisačo za tuširanje, taveliko. Vedno pazim da se z določenim delom brisače obrišem samo enkrat. Ko zmanjka neuporabljenih mest na brisači gre v pranje. Vidim, da nobena ne uproablja krtačke ritolepotičke, ampak temu pripisujem to dejsto, da verjetno imam precej bolj kosmato rit kot ve. Če ne, se verjetno zavedate neprijetnosti, ki jih povzroča nastajanje tarzanov in moram priznati, da odkar redno uporabljam krtačko ritolepotičko teh težav več nimam. Enkrat na teden dam na krtačko Mr.Muscolo, res dobra stvar. Naslednji štirje prdeci dišijo, pa tudi poravna mi dlake. Zdi se mi, da se je izboljšala tudi čistost same školjke. Tudi ko prdnem, nisem več skuštran. Ko sem s tem začel, mi je bilo malo neprijetno, sedaj pa so odhodi na veliko potrebo tako zabavni, da grem dvakrat na dan. Mislim, da si bom za dedka mraza omislil deluxe model krtačke ritolepotičke: lp op.k: tarzan = naravna biološka tvorba, ki nastane s kondenzom fekalij na sramnih dlakah okrog anusa. Ime je dobila po zvoku, ki ga spušča lastnik sramnih dlak, ko tarzane odstranjuje.
|