tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Uf, kakšne teme. Jst sam obrišem in basta. Me pa še nekaj zanima. Predvsem kako to naredijo, kako bi se izrazla, te brisačkarce. Ali po sexu takoj laufate pod tuš, da umijete vso "umazanijo" dol s sebe? Ne, fu.k brisačko imajo pri sebi za prvo silo, da se obrišejo. Seveda je ta popolnoma sveža. Potem pa gredo pod tuš, kjer uporabijo novo, svežo, dišečo brisačko, eno za genitalije in eno za ostale dele telesa, ki ju po brisanju obesijo, da se posušita in potem ju vržejo v koš za perilo. V primeru, da umijejo še lase, seveda uporabijo tretjo brisačko, ki jo prav tako obesijo in posušijo in potem odvržejo v koš za perilo. Brez pregrade za belo in pisano perilo. Če jih potem pritisne na veliko potebo, pa uporabijo še brisačko rokavičarko in jo seveda (tega pa ne vem točno, ali je malo poblatena ali ne) prav tako obesijo, da se obsuši, odpade, kar je za odpast in jo potem vržejo v koš za perilo. V pregrado za pisano perilo. Tako v enem večeru uporabijo: eno fu.k brisačko, eno za genitalije, eno za ostale dele telesa, eno brisačko rokavičarko za rito in eno za lase. to je skupaj 4 brisače+ rokavičarka. Če upoštevamo, da podobno stori partner, dobimo 8 brisačk + dve rokavičarki, kar pa je že konkretno za en pralni stroj. Pa če štejemo, da ne gresta samo enkrat na dan na veliko potrebo? Še dodatni dve rokavički. Pa pres sexom sta se verjetno stuširala, tko da sta že prej porabila dve brisači. Ja, zdaj pa razumem, zakaj so ene non stop zmatrane. Tudi jaz bi bila, če bi vsak dan morala oprati stroj brisač. Kje pa so še druge cunje. Aja, pa če si tak kak Volga, ko na dan porabiš ene 3 spodnje gate....mati božja, pomagaj. Drugo ne delaš, kak daješ v stroj, daješ iz stroja, daješ na štrik(ali v sušilec), vzameš s štrika (iz sušilca)....Ma raje se dam vstreliti.