Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 12:02:50
|
|
|
|
LoCa
|
omg, zdej se bo ugotovimlo, kdo je pujs js vsak dan nove, spim pa z drugimi, k jih na par dni menjam sm bla pa zdej za 2 dni v švici, pa bi preživela tudi brez da bi se umila in preoblekla (čeprou sem se)
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 12:14:29
|
|
|
|
Ronči
|
Vsaj dvakrat na dan, obvezno zjutraj in zvečer!! ma modrc mam tudi samo za en dan, polovar tudi, le hlače po dvakrat oblečem preden so za prat. Tuširam se prav tako, pozimi dvakrat na dan, poleti pa trikrat. Ko še nisem imela otroka, sem posteljino menjala vsak drugi dan, zdaj nimam cajta, pa jo enkrat na teden. Meni to ni čudno, se pač tako boljše počutim, je pa res, da sem med tistimi, ki se bolj potijo.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 20:22:04
|
|
|
|
haloze
|
te ko že v koti same stojijo,
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 21:55:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Vsaj dvakrat na dan, obvezno zjutraj in zvečer!! ma modrc mam tudi samo za en dan, polovar tudi, le hlače po dvakrat oblečem preden so za prat. Tuširam se prav tako, pozimi dvakrat na dan, poleti pa trikrat. Ko še nisem imela otroka, sem posteljino menjala vsak drugi dan, zdaj nimam cajta, pa jo enkrat na teden. Meni to ni čudno, se pač tako boljše počutim, je pa res, da sem med tistimi, ki se bolj potijo. Ti to resno al se samo čistunko delaš? Zakaj pa posteljnino vsak drug dan, če se trikrat na dan umijep in oblečeš frišne gate, preden greš v posteljo? Mislim, neke stvari mi ne bodo nikoli jasne....
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 21:57:52
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Zakaj pa posteljnino vsak drug dan, če se trikrat na dan umijep in oblečeš frišne gate, preden greš v posteljo? Mislim, neke stvari mi ne bodo nikoli jasne.... Ker ji ga možek v rjuhe obriše, ko odsexa
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 21:59:52
|
|
|
|
Ronči
|
zato ker obožujem vonj sveže opranega perila. Čistunka... pa tudi če tebi nekaj ni jasno, ne pomeni da je čudno. Veš tisti pregovor o pometanju pred svojim pragom?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 22:00:50
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: Volga Zakaj pa posteljnino vsak drug dan, če se trikrat na dan umijep in oblečeš frišne gate, preden greš v posteljo? Mislim, neke stvari mi ne bodo nikoli jasne.... Ker ji ga možek v rjuhe obriše, ko odsexa ne, zato imava brisačko
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 22:25:27
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: Volga Zakaj pa posteljnino vsak drug dan, če se trikrat na dan umijep in oblečeš frišne gate, preden greš v posteljo? Mislim, neke stvari mi ne bodo nikoli jasne.... Ker ji ga možek v rjuhe obriše, ko odsexa ne, zato imava brisačko Aha, f*u*k*cunco
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 22:27:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: Volga Zakaj pa posteljnino vsak drug dan, če se trikrat na dan umijep in oblečeš frišne gate, preden greš v posteljo? Mislim, neke stvari mi ne bodo nikoli jasne.... Ker ji ga možek v rjuhe obriše, ko odsexa ne, zato imava brisačko O, fak, ne spet z brisačkami
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 23:21:24
|
|
|
|
amaya
|
Gate? Ne nosim....moja je rada na prepihu -poleti ...pozimi pa jo zimski kožuh greje
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 23:56:56
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Vsaj dvakrat na dan, obvezno zjutraj in zvečer!! ma modrc mam tudi samo za en dan, polovar tudi, le hlače po dvakrat oblečem preden so za prat. Tuširam se prav tako, pozimi dvakrat na dan, poleti pa trikrat. Ko še nisem imela otroka, sem posteljino menjala vsak drugi dan, zdaj nimam cajta, pa jo enkrat na teden. Meni to ni čudno, se pač tako boljše počutim, je pa res, da sem med tistimi, ki se bolj potijo. Ti to resno al se samo čistunko delaš? Zakaj pa posteljnino vsak drug dan, če se trikrat na dan umijep in oblečeš frišne gate, preden greš v posteljo? Mislim, neke stvari mi ne bodo nikoli jasne.... Volga - je napisala, da je med tistimi, ki se fejst poti. Moj se tudi fejst poti, pa mu večkrat preoblečem samo povšter - pa sem na istem - vsak drug dan - pa nisem čistunka, a že jaz ne morem spat, če mi sosednji povšter "smrdi po švicu", kaj šele sam. Gate pa menjam - kaj sploh so to gate? Vsak dan - tudi 2x če je treba. Mi pa sploh ni slaba ideja od Volge - da nosim ene za rezervo v torbici.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 21.9.2008 23:58:53
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Ker ji ga možek v rjuhe obriše, ko odsexa ne, zato imava brisačko Na štajerksem "f.u.k-fecna"
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 22.9.2008 3:48:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Po potrebi Po mali ali po veliki? IZVIRNO SPOROČILO: Volga kaj pa če vas avto povozi, veste, da se polulate od šoka in morte potem v bolnico? A boste tekle domov in preoblekle gatke a ni boj priročno, da jih vzameš iz taške in preoblečeš? Če bi me avto povozil, pa močno dvomim, da bi imela čas, da si še gate zamenjam, preden pridejo rešilci. IZVIRNO SPOROČILO: Volga iz dlak ti pa ambrnki visijo Kaj je to "ambrnik"?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 22.9.2008 17:00:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Volga iz dlak ti pa ambrnki visijo Kaj je to "ambrnik"? Pri nas rečemo abrn'k, kar pomeni posušen kravji drek.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 22.9.2008 19:31:59
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Volga iz dlak ti pa ambrnki visijo Kaj je to "ambrnik"? Pri nas rečemo abrn'k, kar pomeni posušen kravji drek. Pr ns pa abranče
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 3.3.2015 23:39:01
|
|
|
|
Shorty_
|
Tale tema je bila tud legendarna
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 4.3.2015 0:25:43
|
|
|
|
mateyka
|
sem glih hotla napisat - kake žmohtne so tle padale, za cerknit
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 4.3.2015 0:29:33
|
|
|
|
mateyka
|
aja, pa kje je tema, ki je bila povod za tole?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 4.3.2015 8:47:02
|
|
|
|
HuAnita
|
Stari dobri RR, s starimi dobrimi uporabnicami :)
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 4.3.2015 11:08:55
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka aja, pa kje je tema, ki je bila povod za tole? Zraven jo imaš... tistale, kjer sva se s Frodo spljuvali.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 4.3.2015 11:33:18
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: mateyka aja, pa kje je tema, ki je bila povod za tole? Zraven jo imaš... tistale, kjer sva se s Frodo spljuvali. Ti si bila boljsa. Ocitno si bila dobro hidrirana!
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 4.3.2015 11:35:03
|
|
|
|
Kerensa
|
Rakija ne prinaša hidracije, ampak DEhidracijo. Sem pa v tistem momentu pila pomarančno šumečo tableto, by the way. Rakija sledi, ki pride Nejcko.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 4.3.2015 11:39:50
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Rakija ne prinaša hidracije, ampak DEhidracijo. Sem pa v tistem momentu pila pomarančno šumečo tableto, by the way. Rakija sledi, ki pride Nejcko. Pa saj zato pravim, da ti je slo bolje.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 4.3.2015 11:41:20
|
|
|
|
Kerensa
|
Bolje? Hmmm... Ti mene še nisi videla v "rakija efektu". ShortyRR, a ji lahko, prosim, razložiš, kaj se zna zgoditi človeku, če mi stopi na živec, ko imam jaz "malce" preveč rakije v riti?
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 4.3.2015 11:46:46
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Bolje? Hmmm... Ti mene še nisi videla v "rakija efektu". ShortyRR, a ji lahko, prosim, razložiš, kaj se zna zgoditi človeku, če mi stopi na živec, ko imam jaz "malce" preveč rakije v riti? Ga utopis s pljuvanjem?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?