lelaval -> RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? (21.9.2008 23:56:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Vsaj dvakrat na dan, obvezno zjutraj in zvečer!! ma modrc mam tudi samo za en dan, polovar tudi, le hlače po dvakrat oblečem preden so za prat. Tuširam se prav tako, pozimi dvakrat na dan, poleti pa trikrat. Ko še nisem imela otroka, sem posteljino menjala vsak drugi dan, zdaj nimam cajta, pa jo enkrat na teden. Meni to ni čudno, se pač tako boljše počutim, je pa res, da sem med tistimi, ki se bolj potijo. Ti to resno al se samo čistunko delaš? Zakaj pa posteljnino vsak drug dan, če se trikrat na dan umijep in oblečeš frišne gate, preden greš v posteljo? Mislim, neke stvari mi ne bodo nikoli jasne.... Volga - je napisala, da je med tistimi, ki se fejst poti. Moj se tudi fejst poti, pa mu večkrat preoblečem samo povšter - pa sem na istem - vsak drug dan - pa nisem čistunka, a že jaz ne morem spat, če mi sosednji povšter "smrdi po švicu", kaj šele sam. Gate pa menjam - kaj sploh so to gate? Vsak dan - tudi 2x če je treba. Mi pa sploh ni slaba ideja od Volge - da nosim ene za rezervo v torbici.
|
|
|
|