Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:41:49
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 ... meni so bla tud smešna že ta vprašanja, pa sem že hotla postavt vprašanje, če si vsakič rit operete, ko greste na WC (ker eni si ne )... Drgač pa gate 1x-2x na dan ali pa tud večkrat, odvisno no... Že obdelana tema. In jaz si jo ne operem. Kot je napisala Muki1. Mi v Prekmurju uporabljamo papir. Nisem vedla, da je to že obdelano, moram poiskat ... Drgač pa... Jok, mi si pa kar direkt peremo (kok mi je ta razmišljenje mimo. Ko me je 1x ena to vprašala, me je na rit vrglo.).
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:42:02
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, CaT, če povem bo spet stampedo čezme
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:43:30
|
|
|
|
MTFP
|
Kako to misliš? sej a ve nimate ene gate za vsak dan, ene za v nedeljo za k maši, pa ene malj bolj sexi za zvečer ;)
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:43:53
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Joj, CaT, če povem bo spet stampedo čezme Daj, daj, povej hitro.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:44:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Joj, CaT, če povem bo spet stampedo čezme Daj, daj, povej hitro. Samo na privat povem.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:46:09
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Joj, CaT, če povem bo spet stampedo čezme Daj, daj, povej hitro. Samo na privat povem. Čakam z.s.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:47:03
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Čakam z.s. Pošljem dokaze tudi po pošti.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:48:01
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jaz gate nosim tako dolgo, dokler se ob metu ob steno ne zalepijo na njo. Torej, vsak večer, ko jih slečem, jih zaženem v steno. Če ne ostanejo na steni, jih zjutraj ponovno oblečem. Če pa se zalepijo na steno, jih postrgam in jih dam v pranje. Zjutraj oblečem sveže. O fuuuuujjjjjjj!!!!!!! Saj ni tak grozno. Je pa res, da moramo stene v spalnici malat dvakrat letno.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:49:06
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Joj, CaT, če povem bo spet stampedo čezme Daj, daj, povej hitro. Samo na privat povem. Povej meni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 9:49:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:49:28
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj ni tak grozno. Je pa res, da moramo stene v spalnici malat dvakrat letno. A tebi pa kao ni nič??
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:49:28
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 ... meni so bla tud smešna že ta vprašanja, pa sem že hotla postavt vprašanje, če si vsakič rit operete, ko greste na WC (ker eni si ne )... Drgač pa gate 1x-2x na dan ali pa tud večkrat, odvisno no... Že obdelana tema. In jaz si jo ne operem. Kot je napisala Muki1. Mi v Prekmurju uporabljamo papir. Nisem vedla, da je to že obdelano, moram poiskat ... Drgač pa... Jok, mi si pa kar direkt peremo (kok mi je ta razmišljenje mimo. Ko me je 1x ena to vprašala, me je na rit vrglo.). Evo, poleg tega da sem orto svinjska brisačarka, sem zdaj še orto posrana rit. Aja, samo to mi še povej. Kje si opereš rit, ko greš srat v službi ali pa kjer koli drugje?
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:49:38
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Čakam z.s. Pošljem dokaze tudi po pošti. Pisemska bomba
< Sporočilo je popravil CatJa -- 19.9.2008 9:50:12 >
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:51:26
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj ni tak grozno. Je pa res, da moramo stene v spalnici malat dvakrat letno. A tebi pa kao ni nič?? Ne, čist nič. Kaj pa naj bi mi bilo? Mene tista benkošpura na zadnji strani gat ne moti. Zgleda kot vzorec.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:52:39
|
|
|
|
ZARA
|
EEEJ!! Kaj?!? Kva?!? Če se ne boste umirile, bom svoj Lex Luthor attitude ven potegnila. Pol bo pa pokal!
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:54:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Čakam z.s. Pošljem dokaze tudi po pošti. Pisemska bomba Biološko orožje
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 9:54:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:55:52
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 ... meni so bla tud smešna že ta vprašanja, pa sem že hotla postavt vprašanje, če si vsakič rit operete, ko greste na WC (ker eni si ne )... O prasice, a res!!!!! MMAAAAAA!!!!!! Živa groza!!!!!!
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko se mi na gatah pojavijo fleki, še niso za oprat. Se jih da najprej še odstrižt tam zadaj. Sej te tehnike se več deklet poslužuje - nekatere temu pravijo tudi tangice.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 9:59:00
|
|
|
|
MTFP
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 ... meni so bla tud smešna že ta vprašanja, pa sem že hotla postavt vprašanje, če si vsakič rit operete, ko greste na WC (ker eni si ne )... Drgač pa gate 1x-2x na dan ali pa tud večkrat, odvisno no... Že obdelana tema. In jaz si jo ne operem. Kot je napisala Muki1. Mi v Prekmurju uporabljamo papir. Nisem vedla, da je to že obdelano, moram poiskat ... Drgač pa... Jok, mi si pa kar direkt peremo (kok mi je ta razmišljenje mimo. Ko me je 1x ena to vprašala, me je na rit vrglo.). Evo, poleg tega da sem orto svinjska brisačarka, sem zdaj še orto posrana rit. Aja, samo to mi še povej. Kje si opereš rit, ko greš srat v službi ali pa kjer koli drugje? Sabo ima flaško kokale pa si opere . jao jao... sem misla da samo muslimani to počnejo, ali vas je dejansko več takih??
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 10:14:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj ni tak grozno. Je pa res, da moramo stene v spalnici malat dvakrat letno. A tebi pa kao ni nič?? Ne, čist nič. Kaj pa naj bi mi bilo? Mene tista benkošpura na zadnji strani gat ne moti. Zgleda kot vzorec. Dihurski.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 10:16:19
|
|
|
|
Freycha
|
jaz si jih kupujem izključno v seks šopu, da jih lahko konec dneva (ko se še fajn prepojijo z mojimi izločki) še pojem
|
|
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 10:17:06
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: mojamura ko so gate že tako fsrane, da ne prepoznam osnovne barve - jih menjam Pa se je še spomniš? mam pildeke, pa si gor barvo gat napišem hahahaha
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 10:18:46
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj ni tak grozno. Je pa res, da moramo stene v spalnici malat dvakrat letno. A tebi pa kao ni nič?? Ne, čist nič. Kaj pa naj bi mi bilo? Mene tista benkošpura na zadnji strani gat ne moti. Zgleda kot vzorec. Dihurski. Hja kakorkoli že. Glavno da ni preveč vpadljivo.
|
|
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 10:30:20
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Uf, kake sočne debate za dobro jurto
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?