Maša26 -> Koliko vas je zaupalo svoj problem svojim staršem? (14.3.2005 8:01:24)
|
Oj, ravno danes sem razmišljala, da bi vas vprašala isto stvar.. Torej, jaz nameravam danes povedati mojim oz. mami. To pa zato, ker skupaj delava in se ne mislim zmišljevati, zakaj bom hodila v Lj (k Rešu). Me je pa strah, ker vem, da bo vsa uničena, pa še polno predsodkov ima okoli tega, mislim, namerni splavi, umetne oploditve in to.. Ko da če bova šla na umetno oploditev, bo pa že vse ˝začarano˝. No saj veste kako mislim.. Čeprav ni bila nikoli v tej koži in ne more zares govorit o tem.. Upam, da ne bo nekega pomilovanja, po drugi strani pa spet ne ˝delanja, da ni nič˝... Tudi meni se zdi skoraj nemogoče, da bi staršem razlagala, da fant je pa ok, so mu pregledali spermo.. ampak ko hodiš okrog zdravnikov in ko se me tuki gor pogovarjamo, je vse v redu, sploh nimam pomislekov, ampak domačim o tem govorit.. :zmeden: Pri fantovih starših, ki si ful želijo vnuke, pa vem, da bom imela tak občutek, aha, ti si torej.. Čeprav fant niti slišati noče o tem, ampak mi ne bo prijetno. Po drugi strani pa sedaj mislijo, da sva komot, pa da delam kariero (saj na zunaj mogoče res zgleda, je pa daleč od resnice..) Pridem nazaj.. LP! :kuza:
|
|
|
|